Sysesra Eveeet bir gebeliğin sonuna geldim yarın sabah 7.45 te hastaneye gidiyorum sezaryen olcam genel anestezi ile🙏 varmı önerileriniz söyleyecekleriniz kaderdaşlarım🤗
bebisim-_00 Sysesra tecrübelerini benle payalsirmisin 7 haftam falan var bende genel anestezi ile sezeryan olcam☹️ Sağlıkla bebeğini kucağına al insallah
Kardelen47 Sysesra benimde ilk gebeligim son 68 gunum kaldi cok korkuyorum dogumdan birde yasim 19 acba bunyem yetermi yetmezmi doguma diyip düsnyorumm
Sysesra bebisim-_00 Paylaşırim tabi inşallah bir an önce doğsun diye bekliyorum cnm 7yasinda kızım var ama sanki ilk kez doğum yapcak gibiyim🙏
Asya1314 bebisim-_00 sizmi istediniz genel anestezi olmasini benimde yarindan sonra yarim bayiltma sectkk tam bayiltmami deseydim diye pismn oldum
Cansu_k bebisim-_00 merhabalar neden genel anestezi tercih ettiniz acaba. Benim henüz doğum şekli belli değil ama sezeryanda belden uyuşmali olurum diye düşünüyorum
bebisim-_00 Asya1314 omuriligimde kist olduğu için zorunlu sezeryan ve iğne de risk olur diye sonuçta omuriliğe vuruluyor spinal anestezi iğneleri o sebeple genel anestezi
Sysesra Asya1314 Omuruligimde dogustan rahatsızlık var oyuzden genel oluyorum anestezi doktoru öyle uygun gördü önceki doğumum da genel olmustu
Glzr90 Hayırlı olaun Allah sağ salim kavuştursun bebeğinize,neden genel anestezi acaba? Biraz riskli değilmi hepimiz korkuyoruz o ayrı ama yanlış anlamayın eleştirmek değil amaç
bebisim-_00 Cansu_k omuriligimde kist olduğu için zorunlu sezeryan ve iğne de risk olur diye sonuçta omuriliğe vuruluyor spinal anestezi iğneleri o sebeple genel anestezi
Sysesra annesininpirensesi Bugün 38+5,im yani 39da doğurmuş gibi olcam us da 39cikiyorum dün muayene oldumda