canoldunbebegim Selam kızlar zeytinburnundaki kadın doğuma giden var mı kontrole falan doktor önerebilcek varmı normalde kontrollerim özelde yapılıyor ancak devlettede takip edilmesini istiyorum orayada görüneceğim nasıl bi hastane ?
Ilkayy canoldunbebegim ben aciline gitiitm hiç memnun kalmadım artık stajyerler mi normal doktorlar mı anlamadım bile okadsr ilgisizler yatışım yapılması laızm acil enfeksiyon tavan yapmış koronoluymuşum öyle diyolar daha test sonucu görmeden ilgilenmediler bile.
Almi4134 canoldunbebegim ay ben de özele gidiyordum ama doktorum son zamanda sezsryen yanlisi gibi geldi bana ve ben normal dogum.istiyorum baska goz de görsün istiyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama bakarlar mi.bilmiyorum
canoldunbebegim Ilkayy acile bende bi kez gittim malesef kanamam vardı eşim yüzünden gittim orayada yakın diye götürdü dediğiniz kadar var maf ettiler, ama hastanesi çokta kötü değil diye duydum bilemiyorum
[silindi] Randevu almak mümkün değil ki😂 Hastane olarak biraz sıkıntılı sorunlu sadece kontrole gideceksen olabilir ama doğum detaylı muayene vs icin kesinlikle ben tercih etmem çok korkuyorum o hastanenin eline düşerim diye
canoldunbebegim [silindi] randevu alabildim aslında ama herhangi bir doktora muayene için yani doğum orda düşünmüyorum dediğim gibi özele zaten gidiyorum ayda bir ama devlettede takip istiyorum ve evime en yakın hastane burası şuan
[silindi] canoldunbebegim Anladım yani randevu alabilsem takip etmek adına bende giderdim. Bence gidebilirsiniz zaten özele gidiyorsunuz sıkıntı olacağını sanmıyorum
Ilkayy canoldunbebegim bilmiyorum canım çapa daha iyi ordan çıkıp hemen çapaya gititm 1 hafta çapada yattım. İğşeltim şükür
canoldunbebegim Ilkayy çapada uzak baya ama orayada bi bakarım olmazsa Cerrahpaşadan alacağım randevu birde
guzellanne Canım merhaba. Bende bu hastaneye şimdi randevu aldım da tam anlamadım ilk defa gidicem. Zeytinburnu da mı bu hastane? Fatih İstanbul eğitim araştırma hastanesi de yazıyor kafam karıştı. Normalde başka hastaneden takipliyim ama ortaya randevu bulamadım. Bide gebe hastalara bakıyorlar dimi https://resimyukle.io/r/juVyIpRsj1
canoldunbebegim guzellanne evet canım ek bina bu zeytinburnu kazlıçeşmeye yakın gebelere bakan doktorlarda var ona göre alcaksın randevunu
guzellanne canoldunbebegimF teşekkür ederim canım ben aldığım randevunun resmini koydum da doğru mu almışım acaba 😊 bakabilir misin
canoldunbebegim guzellanne doğru gibi canım çünkü bazılarında gebe hastalara bakılmamaktadır yazıyor bunda yazmıyor
canoldunbebegim Almi4134 bi muayeneye git canım öyle doğum için hastane değiştiren çok çünkü hem danışmış olursun
Almi4134 canoldunbebegim ebet ama bakarlar mi.bilmiyprjm kimisi son haftalarında bakmiyormuş oyle duydum
canoldunbebegim Almi4134 yok kadın doğum hastanelerinde bakıyorlar diye biliyorum bide senin son haftan sayılmaz son iki hafta bazen bakmıyorlar