Mom0726 @DemetF Ailemin yanı da çok rahat değil yaz olsa hic düşünmezdim odam hala baba evinde girer kitlerdim kapımı kış sobalı ev.
Mom0726 @elftrndmrci Teşekkür ederim en son çare sancımı evde çeker giderim zaten 40 dklık yol yol da da açılma olur herhalde inşallah bir sorun çıkmaz normal doğuma engel olacak da çekerim ben
Mom0726 @eeebruuu Anlamıyor ki eşime dedim ben anlatamıyorum sen anlat bir daha derse eşim verir cevabını. Kesinlikle para ve çok hastası var zaman tasarrufu için.
eeebruuu Mom0726 evet bazı özeller düz doğumu kabul etmiyormuş ama kimsenin hele ki bir doktorun bunu talep etmesi bile yanlış eşiniz konuşsun bence de
hamileyimkiben Mom0726 kendi evinizden ayrılmayın , kontrollere özele devam ederken arada bir de devlete gidin devlet zaten normal doğurtuyor doğumu devlette yapın kesinlikle , sizinle şimdiden öyle konuşan siz ne deseniz de sizi son anda korkutup sezeryan alır
Mom0726 @hamileyimkiben Devlet hemen evimin önünde daha çok işime gelir ama maalesef devlet hastanesi hem gerçekten çok pis hemde doktorların bilgisinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bebeğimi kürtaj yapıp alacaktı kalbi duyulmadı diye 21 haftaya geldik. İyi ki tamam dememisim. İnsanın yüzüne bile bakmıyor burda doktorlar lanet olsun nerden düştüm buraya der gibiler.
Mom0726 @eeebruuu Olmazsa Mardin’de falan doktor araştıracağım ne yapayım hem para verip hem istediğim gibi olmayacaksa.
eeebruuu Mom0726 yani canım bence de yani imkanın varken düz doğum her zaman iyidir buna sen karar verirsin doktorun degil