Tubis2021 hiç korkmayın benim anskiyetem var 9 ay boyunca doğum korkusuyla geçti, kafamın içindeki düşünceler hiç durmadı. Nasıl olacak doğum çok canım yanacak mı, sonda acıtır mı, ilk yürüyüş çok mu kötü olacak, dayanabilecek miyim , sezaryen ağrısı çok mu olacak v.s sonuçta ne oldu biliyor musunuz? Doğum yaptığımın farkında bile olmadım🤩 hastaneden çıktığım gün doktorun odasına uğrayıp “ ee ne zaman ağrılar başlayacak? ” diye sordum. Kendimi o kadar şartlamışım ki o kadar çok doğum hikayesi okumuşum ki… mesela sürekli spinal doğum hikayesi okudum ve okuduklarım olumluydu o yüzden ben de tutturdum spinal diye ancak ameliyathane sedyesinde daha işlem başlamadan fenalık geçirdim genel anestezi verdiler mecburen🤩 9 ay boşuna eziyet etmişim kendime lütfen siz bunu yapmayın kendinize. Ben Allah a sığındım çok dua ettim namazlarımda. Çok şükür yardım etti bana. Lohusalığı atlatırım doğum yaptıktan sonra o ne ki diyordum ama şimdi onu atlatamadım😕 biraz uzun oldu ama cidden benim doğum böyle geçtiyse herkes yapabilir çünkü canım çok tatlı ve çok korkağım🙂