Civcivin-annesi Kızlar 36. Haftayım bebeğim 2700 gram ben sadece 2 kilo almış görünüyorum nasıl oluyor bu durum var mı benim gibi olan 😂😂
cinardefnemoms Civcivin-annesi nadir bence senin gibi sadece 2 kilo alan çok mu dikkat ettin de kilo almadın kız maşallah biz top olup yuvarlancaz kilo olanlar olarak😂😂
Haticebt Civcivin-annesi ben de 36+4üm, 3,5 kilo aldım bebeğim de 2900 gr :) benzer durumdayız yani :))
Civcivin-annesi YuvarlanamayanPandaa benim boyum da cok kısa hamile kalınca en korktuğum top gibi olmaktı 😂
Edabarakk_ Maşallah canım , ben 72 kiloyla hamile kaldım 75 kiloyum şuan 30+5 haftalığım doktor bana bebek iyi ama sende kilo al en azından 1 kilo al her ay 2 ay kaldı dedi 🙄 ne yiyim yani aç gezmiyorum ki 😂😂😂
Civcivin-annesi Edabarakk_ bana da doktor 1 kilo aldm dediğimde aylık demişti yok dedim toplam ,😂😂 çocuk iyi olduğu sürece annelerin kilo alması iyi değil boşver dedi 😂
ZeynepUstaaa Civcivin-annesi ilk zamanlar bulantı vardı 64 e düşmüştüm sonrasında iştahım hiç açılmadı hala yemek yiyesim hiç gelmiyo 🤷♀️ Oğlumda 12 kilo almıştım