Catlover Sezaryen olan anneler iyileşme süreci ne kadar sürüyor iyiki sezaryen olmuşum diyenler var mı
elif_2021 Catlover İki üç güne toparliyorsun ben sezeryan oldun bugun 19. Günüm gayet iyiyim çok şükür
elif_2021 Catlover evet ama pişmanım çünkü ben çok panikledim ametiyathanede dikunduklarini hissediyorsun hissedince ağlamaya başladım bağırdım herkez dursun dokunmayın ben daha uyusmadim diye sonra uyuttular benii🤭🤭🤭🤭
elif_2021 Catlover sütüm ilk gün gayet iyi geldi ama ikinci gün yemek vermediler yada stresten sütüm gelmedi ama üçüncü geldi çok şükür sadece bir gün mama verdim oğluma
Faika 3-4 güne geçti benim ki de. Sezeryan olduktan 8 saat sonra yurumen gerekiyor yürüdükce daha iyi oluyorsun. Ağrıların oluyor evet ama yürümeden önce ağrı kesici aldıktan sonra yurumen kolaylaşıyor.
Catlover elif_2021 Yaa 🙈bide o boyutu var değil mi hissediyorsunuz ama acı yok oda tuhaf bişey bakalım biz dayanabilecek miyiz😃
Ayliss1 @Catlover evet sütüm direk geldi bebeğim emmeyi çok seviyor ve benim en korktuğum şey göğüs acısıydı günlerdir sonuna kadar yaşıyorum 😔 sezaryen acısı cidden yanında devede kulak kaldı benim için. Göğüs acısı daha beter 🤦🏼♀️
Catlover Ayliss1 Hmm Allah yardımcınız olsun ben şimdiden gümüş kapak kullanıyorum ama işe yarar belki