Mjgnfdn Denizli’den arkadaslar varmı aranızda. İkinci gebeliğim ilki normal oldu deva hanımda ama muayne cok pahalanmışş. Güler yüzlü normal doğum için önereceğiniz doktor varmı?
PurpleTail Mjgnfdn emre Gürçkaya da arkadaşım Ssvd yaptı çok memnundu bir de yunus aydın varmış ama çok sıra yoğun oluyormuş
Mehparesultan Mjgnfdn canım ben hamile kalmadan öncesinden ismail uryana gidiyorum kendi muayenesine çok memnunum gece falan birsey oldugunda direk ararim yardimci olur 28 haftaligiz su an düşük tehlikem vardı başlarda çok ilgilendi
Cennet-polat Mjgnfdn Ayşe seçil özban var çok iyi diyor herkes sıra bulamadigim için gidememistim özel saglikta
Mjgnfdn PurpleTail evet arkadaslarım da onda doğum yaptı. Erkek diye cok ceknyrm ben biraz.. onu yenebilsem direk ona gidecemm
PurpleTail Mjgnfdn bence erkek doktorlar gebelere karşı daha kibar ve anlayışlı oluyorlar. Tabi tercih sizin ama alışılmayacak birsey değil ☺️
Brsysl Ben nuray aydına gidiyorum aşırı sakin bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum hamilelikte stresten uzak sakin bir dönem geçirdim sayesinde
Mjgnfdn Brsysl ilk gebelikte gittim 32.hftaydı. 39.hftaya randevu verdi bana. Ama ben 38de doğurdum.. arkadaşımızda doğumda cok zorlamış oda pek memnun kalmadı. 2.yi doğuracak başka doktora gitti
tgbakoc Mjgnfdn Denizli’de yaşıyorum. 12 haftalık hamileyim. Öncesinde de gidiyodum şimdi gebelik sürecinde de aynı doktorumu seçtim. Özel sağlık Ali Ulutürk. Muhakkak tavsiye ediyorum
Mjgnfdn tgbakoc Ali bey sez diye biliyorum ben. Cok tanıdıgım gitti ona hep sez almış bi şekilde. Eski eşi normalci ama İstanbul’a gitmiş. Teşkr ederim 🙏🏻
anneyim_33 Bende Egekent e gidiyorum suna yazıcı güler yüzlü hal.hatir soran biri ilk gebeliğim benimde
Cennet-polat merveees 120tl doğumda 3000 bende ona gidiyordum da bilmiyorum çok ta sıcak gelmedi bana biraz sessiz