Gozde939e99e Buket1509 ne guzel yapiyorsun canim.valla 😊bende yapacagim galibaaa senin gibi park yatak alicam yatak odama 😍
Gozde939e99e Zuhreee cnm evet insan birakamiyor ama yinede ona ait bir oda odamizinda havasi degissin yaa
Gozde939e99e angime evet canim bende yapacam odasini dedigin gibi herseyi birikiyor hepsini nereye koyacam
Redpepper En az 6 ay ayırmak önerilmiyor, yanınıza almak zorundasınız. Odayı sonra da yapabilirsiniz acelesi yok o yüzden, hani dolabı filan alınabilir belki eşyaları koymak için. Tamamen kişisel bir tercih, pek çoğu da fotoğraf için yapılıyor
meleklerimveben Gozde939e99e ben de büyüyen yataklı bebek odası aldim, ilk kızımı doğduğu günden beri odasında yatırdım hic bizle yatmadı, odasını ayırırken zorlanma gibi bir derdim de olmadı şimdi 2 yaşında ve odasını cok seviyor. 7 aylik hamileyim yine aynı şekil odadan aldim yine yanımda yatirmicam :)) gerekirse yere bisi atıp ben o odada yatıyorum. Bence heves ettiğiniz ne varsa yapın hic gereksiz degil👍🏻👍🏻
mrsflowers Gozde939e99e canım bizimse ilk bebeğimiz boş bi odamız var 3 kapılı bir dolap almayı düşünüyorum birde korunaklı yataklar varya montesorri onlardan düşünüyorum ilerde de yatabilsin kurulu bir düzeni olsun çocuğun tabikide yatak odama anne yanı alacağım ama çocuğunda bir sürü eşyası vs olacak onları nereye koycam diye düşündüm böyle yapmaya karar verdim ayrıca çok hevesimiz var ortaya bi halı alırım çocuk odasına uygun birde perdesi tamamdır duvarlarına da sticker alcam süslücem felan ya dünyaya bir kere geliyoruz ilk çocuk sonra yaparsınız diğeriyle beraber vs felan diyenler oluyor yarına çıkcağımız belli değil içimde kalmasın istiyorum belki bundan başla olmayacak allah nasip etmeyecek ya imkan varken herşeyi yapmak yaşamak istiyorum bazılarına bunlar gereksiz ve saçma gelebilir ama hayat benim hayatım durumumuz da iyi yapmaya müsait odamızda var niye yapmayayım ki eşimde bende çok heves ediyoruz 🥰🥰
mehmel54 Gozde939e99e ben bi dolap küçük bi komidin birde hem bebek için beşik hemde çocuk için yatak olan besiklerden almak istiyorum hem büyüyünce bir daha almama gerek kalmaz zaten büyüdükçe masrafı artacak o yüzden şimdi imkanın varsa yap derim ben ama ileride de kullanabileceğiniz bir şey olsun hepten de bebek odası gibi olmasın bence siz nasil istersiniz bilemem tabi
mrsflowers mehmel54 bende böyle düşünüyorum bazen eşim yorgun oluyor uyumak istiyor onada kıyamam akşama kadar çalışıyor alırım bebemi geçeriz odasına takılırız yatarız özellikle bi misafir geldiğinde yatırırım odasına çoluk çocuk rahatsız etmesin bebeğimi
sedaa_aa Gozde939e99e ben odasını yapmıştım gündüz uykularını hep odasında yaptırdım kıyafetleri falan odasındaydı. 6. Ayda da ayırdım odasını şimdi odasında yatıyor. Eger durumunuz varsa yapabilirsiniz tabiki
shinemuu Gozde939e99e Montessori yataklı takım aldım odaya. Yanıma da park yatak aldım. Odası kurulu olsun istedim.
Rumrumrum Gozde939e99e ben montesori yataklarından aldım birde dolap o kadar . Yerede köşeli minderlerden serdim emeklediği zaman halının üstünde oynasın bende yanında oturayım diye çok eşya ile doldurmayın bence odayı tıkış tıkış olmasın hatta bence ilk zamanlar odaya bile gerek yok anne yanı beşiğinde uyuyacak yanımda olacak. Evimde boş oda olduğu için yaptım yoksa yapmazdım
Calisananne25 Gozde939e99e ben dayalı döşeli oda yapıcam çok özeniyorum ayrıyeten anne yanı beşik de alıcam
Eryener93 Gozde939e99e normal odasını aldım montesseri serilerinden hatta şuan duvarlarına 3 boyutlu dağlar yaptırıyorum, odası kuruldu kıyafetleri ütülendi asıldı, bebek beşiğini ise oturma odamıza alıcam çoçuk hep yanımızda olacağı için, yatak odama yan beşik vs zaten sığmıyor
Kararsizinsan Ayseee4238 evet kolik bebekler hamaklarda bitek uyuyomus ama iste bebegin koligi gecince zor oluyormus alistiklari icin.. Hatta uyku egitimi vermeye calisti bizim bi tanidik demisti ki once ayagimda sallamaya alistircam, ayakta bile sallaninca cok zor uyuyor. Dusun yani millet direk ayakta sallanmayi biraktirmaya calisiyor.. Belki senin bebiste olmaz ama sen bunu bilerek hareket et derim cok alistirma veya cok hizli sallama veya baska ne yapilabilirse iste.