Gozde939e99e Kızlar oda yapmak istiyorum intagramdada cok fazla goruyorum bebek odasina besigini koymus yani sizlerde yaptiginizda bebek dogdugu zaman o odadamı yatacak yoksa sadece odası olsun kurulu dursun diyemi yani ben oda yapsam diyorum bebegimi yine yatak odamda yatircam nasil yapsam bilemedim cokda hevesleniyorum gorunce
metehaninannesiii Gozde939e99e ben bi odasına dolap aldim birde park yatak aldik o kadar hoc gerek yok odayi agzina kadar doldurmayi odanin bir kosesine ileriki zamanlarda oyun alani yapicaz insallah
Ayseee4238 Gozde939e99e ben yaptım oda büyüyen beşikli takım aldım bide hamak beşik aldım ilk bir iki ay yanımda yatiracagim sonra odasına yatiracagim düşüncem o yönde süs olarak yapmadım yani🤣
Egeasigi Gozde939e99e valla canım benim de ilk bebeğim hemde 4 sene bekledim bende birçok şeye hevesleniyorum müsait odamda var durumumda var ama biraz mantıklı düşünmek gerek bebeğimi ben yine 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum yani oda yapsam bile hali hazırda olan misafir odamı bozmak zorunda kalacağım . En azından oğlum 2 yaşına gelene kadar o oda kalır misafirlerimi geniş geniş ağırlarım
Elifggnc Gozde939e99e o oda da yatmıyolar resim icin cekiyolardır 😊 şöyle oda bizde istemiyorduk yani eşim istemiyor gerek yok diyor ama şu durum var sadece anne yanı alıp yatak odasına koysak e bu sefer bebek eşyaları nereye koyucaz ? Oda en azından dolap şart e dolap alınca takım almak isticeksin onu almışken hepsini alıyım diyosun ben böyle düşünüyorum en azından odayı kurup ekstra yatak odama anne yanı almayı düşünüyorum 😊
metehaninannesiii Gozde939e99e https://www.hepsiburada.com/baby-casper-cotton-mira-oyun-parki-fume-p-HBCV0000063BLL?magaza=Mutlubebe&url_src=and-product-detail
Gozde939e99e Ayseee4238 yaa 1 2 ay sonra ben odasinada gondermeye kıyamıyorum sanırım ben oda icin masraf etmeyim suan😒🤦🏻♀️
Kararsizinsan Ayseee4238 hamak besiklerde anneler sonradan cok zorlanabiliyormus sallanmaya alistiklari icin. Ayakta sallamak fln kesmiyormus ve hamaksiz ev disi biyerde uyutmak da sorun olabiliyormus. Dikkatli kullanmak gerek sanirim Bende alicaktim vazgectim
Gozde939e99e Egeasigi evettt bende 2 yaşa kadar yanımdan ayirmak istemiyorum yoksa odayı kurup süs diye bekletmis olcam
Ayseee4238 Gozde939e99e yapamam diyorsan boşa alma canım ileriki zamanlarda alırsın bende kıyamam ama baştan alistirmak istiyorum çevremdeki çoğu arkadaşımda o şekilde yaptı başta çok zorlandım git gel odasına Zor oldu ama sonra aşırı rahat ediyorsun dediler bende onların tavsiyesine uyacagim.
Zuhreee Gozde939e99e bende heves ediyorum kim etmez ki ama biraz gercekci olmak lazım emin oll ki minnacık bebeği bırakamıyorsun şahsen ben 2 3 yaşina kadar yanımda yatırıcam beşik alıcam istedim gibi süs püs yapıcam o ayrı ama emşn olun çevrem oda boş diyor ilk zamanlar için kullananlara yapanlara saygım var ☺️ Ben yapmayacagım ama
kcnr Gozde939e99e bende bu konuyu çok düşündüm ilk bebeğim odamda var ama uzun bir süre yanımdan ayıramayacağım sanıyorum çünkü 2 yaşa kadar yanmda yatar gibime geliyor o yüzden park yatak aldım elele madre ama şimdi alsam yoyko alırdım madrede güzel kaliteli çocuk odamda dolabım vardı zaten bir tane ıvız zıvır koyuyordum onu bebek için kullanırım dedim bir süre bi iki seneye model de değişir modada hem çocuk yeni bir şey gördüğünde daha çok sevinir heveslenir odasında yatmak için dedim hem maddi açıdan daha iyisini alabilirim ozaman yani bu yönden düşündüğümde oda yapmaktan Vazgectim.
Dilekcnkn Gozde939e99e Ben hem sepet beşik alacağım hemde büyüyen beşik ama tabikide doğduğunda odasında yatmayacak ama biri gelir falan o zaman odasına koyarım hani rahat yatsın diye evde 2 oğlan var eee çokta sessiz değiller 😂😂 mecbur sakin bir yerde de yatması lazım birde fazla pahalı olmadan almak istiyorum herşey git gide pahalı oluyor zaten
Ayseee4238 Egeasigi o şekilde büyüten çok arkadaşım oldu gerekirse odasına bı tekli koltuk atarım onların tavsiyesine uyarak o şekilde yapmayı düşünüyorum onlarda başta çok zorlandıklarıni ama sonra çok rahat ettiklerini söylediler bakalım deneyip göreceğiz.
Edabarakk_ Ben oda yaptım, bi köşe oyun köşesi bi köşede dolap şifonyer ve ikeanın büyüyen yatağı var. 6-7 ay yatak odamda beşiğinde yatırıcam sonra odasına götürücem 1 yaşına kadar odasında beşiğinde yatar sonra ikeanın yatağına geçer diye düşünüyorum
Gozde939e99e Ayseee4238 evett cnm ileriki donemde zaten okadar hızlı degisiyorki daha guzel seyler cikmis olur
metehaninannesiii Gozde939e99e saol canim kesinlikle park yatak oneririm kullanim acisindan o kadar guzel ve faydali ki yani ben cok memnun kaldim
Ozgecetindag Gozde939e99e oda yaptım montessori yatak gardırop şifonyer kitaplığı var odamada park yatak aldım 6 ay yanımda yatırdım şimdi odasına aldım 10 aylık şu an odasında kalıyor