Ezgi1k Herkese merhaba cumartesi zorunlu sezaryen doğumum var. Sezaryen olan anneler süt hemen geliyor mu nasıl oluyor? Spinal anestezi olacağım bebeği hemen emzirmem için verirler mi? Gebeliğim boyunca göğsümden sadece 1 kez akıntı gibi süt geldi 37+1im
belisslinaa Ezgi1k ilk bir iki gün çok gelmez mama bulundurun ne olur ne olmaz benim üçüncü günü çok gelmeye başladı şu an durmuyor her yerim ıslanıyor ped kullanıyorum
2prens1prensesannesi7 Sezeryan sonrası süt 1-2 saat geç gelir ama mama alın ki bebeğiniz aç kalmasın o sürede zaten ılık duş sonrası süt gelir İnşAllah 🙏 sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim
Ezgi1k 2prens1prensesannesi7 çok sağolun amin. Peki hastane veriyor mu o mamayı yoksa biz mi almalıyız? Özelde olacağım
2prens1prensesannesi7 Ezgi1k Yok siz alın hastane vermiyor göğüs ucuna benzeyen biberon uçları var ondan alın ufak mama süt gelmezse verin zaten ebelerde yardımcı olur eğer ilgili bir yer ise yoksa düşünmez kimse bebeğinizi
2prens1prensesannesi7 Ezgi1k Siz önce emzirin gelmezse verin mama bi kaç saat idare edecektir sonra yine emzirin emzirdikçr gelir
Baloncuk41 Benim gelmisti ama azmı cokmu hic hatirlamiyorum emzirdikçe çoğaliyo o kesin pes etmeden devamli emzirinki bu 2. Hamileligim sanki simdiden biraz geliyo ama kurcalamıyorum krem sürmeye başlıycam ama pazartesi doğumum var gec bile kaldim galiba
mmek_2014 İki kere sezaryen oldum ikisinde de sütüm hemen geldi çok şükür. Öncesinde hiç akıntı olmamıştı ama bir sıkıntı yaşamadım sütle ilgili