Alparslaninannesii Kizlar ya benim gebelik testim bir gün sonra ikinci çizgi olmuş gibi ben mi yanlış görüyorum
Busra-61 Alparslaninannesii evet bir gün sonra çift çizgi olması gayet normal o geçersiz oluyor en fazla 10 dk içinde ortaya çıkar
blueberyy00 Alparslaninannesii kuruma çizgisi olabilir yada cikti sen bir gün sonra gördün google girip IMG yükle yazıp resmi yükleyin alttan linki kopyalayıp buraya atin
Buseylcn Alparslaninannesii benimde 3-4 saat sonra çift çizgi olmuştu şuan 23 haftalık gebeyim. Eğer daha çok yeniyse hamilelik böyle oluyormuş bi kan verin isterseniz 😇
Belacivciv Alparslaninannesii Bir gün geçmiş o yüzden test geçersiz oluyor, isterseniz gidip kan verin kesin sonucu o şekilde öğrenmiş olursunuz
Busra-61 Alparslaninannesii içinizin rahat etmesi için bence sağlık ocağında kan testi verin en doğru sonucu ordan alırsınız
Betl01 Benim bir iki saat sonra 2.cizgim cikmisti dogru cikti hamileymisim sadece cok erken oldugu icin gec cikmis adetimden 2 gun gectikten sonra yapmistim cunku
minipanda Alparslaninannesii bu çizginin hiç bir anlamı yok malesef cnkü bu testlerin coğu ertesi gün çizgi çıkarıyor aynısından cok kullandım bnde ümitlenmiştim boşyere kaç kere hayak kırklığı sonu
Rserin Alparslaninannesii umut vermek istemem ama benimde ilk testimde çok emin olmadım sonra baktım aynı böyleydi hatta gözüm benle oynuyor mu diye düşündüm.2gün sonra tekrarla canım
-Arya- Alparslaninannesii Ben öğrendim 🌸 çöpe attığım testte 1 2saat sonra silik çizgi oluşmuştu. Gittim direk kan verdim 19 çıktı hamileymişim 🤩
Tazeeanneee Alparslaninannesii seni üzmek istemem canım bende çok bekledim çok yaptım o kırıklığı hissediyorum inşallah ben yanılıyorumdur hamilesindir ama kendini şartlama herşeyin vakti vardır ne kadarlık evlisin
Livy Canım benim kaç defa öyle oldu ama sonuç olarak hamile değildim. Gerçekten hamile olduğumda ilk 5 dk içinde çıkmıştı, boş yere umutlanmayasin diye söylüyorum. Yine de kan testi ver inşallah tez zamanda da hamile kalırsın sağlıkla