Merhaba kizalr biraz unun olcak ben burda paylaşılan doğum hikayelerini okadr merak ediyordum ki banada yazmak kısmet oldu başlıyorum🙈38+0 oldum gibi ağrılarım başladı direk hastane gitim çok heyecanliydim bir yandanda ağrılarım vardı neyse gitim 2 santim açılmam var dedi bir gün boyunca yatırdılar sonra büyük doktor sabah geldi bu iki santimle bir hafta kalan var dedi gönderin dedi yalancı sancı dedi ve haklı çıktı neyse eve geldim aradan iki gün geçti o iki gün içinde bol bol yürüyüş ve hurma merdivenden inip çıktım sabah uyandim beyaz kocaman sümüksü bir şey geldi ben kesin Nişan dedim ama bekledim iki saate bir bu sümüksü tekrarladı çok gelmeye başladı ama sancım yok bekledim gidip sıcak duş alıp geceliğimi giyim yatağa geldim bir baktım kovayla su altımdan gidiyor hemde sıcak direk hastaneye gitim ve beni dogumhaneye aldılar ama.sancim yok artık mavi önlüğü giyip girdim içeri her kes bağırıyor çağırıyor ama acayip korktum devlet olduğu icin kimse yaninmda yok telefon yok bana suni sancı verdiler okadr ağrı cektimki ama halen açılmam yok giden gelen yanımda nerdeyse doğuruyor ama bende tik yok sancilarda bağırıyorum iki gün oldu ikinci günün akşamı 7 santimde kaldım artık makasa alalım dediler doktorlar bemde sancılar içinde perişan ve açım kimse bir şey veemiyor meyve suyu hariç çünkü verilmemesi gerekiyor 7 santimden sonrasını kestiler ve iki dk içinde ikinip geldi rsmen o acıyı cekmemisim gibi ağrı filan kalmdi sanyede çektiğim acı biti 17 dikis atildi ve doğum yaptığım gibi ayağa kalktım bebemi kucağıma alıp odaya gitim ve öyle şuan 2 buçuk aylık oldu başta çok zordu sonra alıştım ve bu duygunun tarifi yok Allah istiyen her kese versin iyikide normal doğum yaptım çünkü doğum yaptıktan sonra hiç bir ağrı çekmedim çok şükür biraz uzun oldu ama.olsun sizde sağlıkla bebeğinizi inslah kucağıniza alirisniz 🥰🥰❤️