Aysmrc Benim 5 gün önce kanamam oldu acile gittim bana progestan verdiler cocuk aşağıda yerleşmiş ondan böyle dedi doktor . Cocuğun kalp atışı vardı . Ama cumadan beri dehşet bir adet sancısı gibi bir sancı geliyor bazen gidiyor belime falan vuruyor . Ve onun eşliğinde kahverengi akıntım geliyor . Sizce sebebi ne olabilir
Alparslaninannesii Aysmrc kahverengi akıntı genelde tehlikeli olmuyor ama bir doktorunuza danışın bende o ağrı rahmi genişlettigi içindir kırmızı kan veya pembe olmadığı sürece bildiğim kadarıyla sorun yok
Hasret_Ali Aysmrc 10 gün önce ayni şeyi yaşadım canım korkma bişey olmayacak İnşAllah ilacını düzenli kullan çok iyi ilaç sürekli uzan dinlen asla iş yapma dolaşma çok merdiven in çık etme bide ayağını yüksek tut cnm mesela yerde uzanmişsin ayağını koltuk üzerine koy ayağın yüksek olsun yada uzandiginda ayağın altina iki uc yastık koy benim kanamam durdu ama hala ilacı kullanıyorum sürekli yatakta bu dediklerim yapıyorum
Hasret_Ali Aysmrc sebebi enfeksiyondan ola bilir çok aşırı hadinden fazla yürümeden ola bilir yorulmuşsun fazla ayakta kalmış ola bilirsin ağır kaldırmak olabilirsin bana doktor bunlardan olur merdimven çok inmek çıkmaktan vs
Feriyecrin_annesi Aysmrc bende gebeliğimin başlarında bunları yaşadım canım. Doktorum kahve rengi leke eski kanın geldiğini gösterir dedi kırmızı kanama demek yeni bir kanama alanı olduğunu gösterir demişti. Kahve rengi gelenlere takılma canım sürekli yat dikkat et suyu bol içmeye çalış. Moralini yüksek tut doktorum bana düşükte bebeğin stres sıkımtıdan daha çok etkilendiğini söylemişti.
gokcekocyigit07 Bir çok sebepleri var doktor ne dedi ? Bende 5 ay içeride kanama ve dışa vuran yoğun kanama ile hep yattım, şükürler olsun bebek büyüdükçe kanama da alanı da geçti, stres yapma, ilaçlarını ihmal etme, doktoruna düzenli git, bol bol dinlen
annesi_ Kötü düşünmeyin bence doktorun bi sıkıntı yok diyosa olmaz çok şükür benimde kanamam olmuştu çok korkmuştum ama ilaçlarını düzenli iç hiç bişi olmaz Allah’ın izniyle stres yapma sakın düşünme kötü şeyleri TV aç izle başka şeylerle ilgilen doğacak bebeğini düşün derim herşey yoluna girer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Feriyecrin_annesi Aysmrc benim de 12 haftaya kadar bu şekilde bazen de kırmızı renkte kanamalarım oldu. Haftalık iğne vuruldum. Sonradan biraz daha ciddileşince durumumuz. Bir gün arayla iğne vuruldum ama çok şükür 12. Haftamızda geçti. Şuan 24 haftalığım. Şuan da da erken doğum riskim var süreki yatıyorum.
Hayal0102 Benim de ilk iki ay devam etti leke ve arada pembe kan şeklindeydi.bebek dusebilir de kalabilir de demişlerdi. Progestan kullandım sürekli 3. Ay bitince biraktim. Ağrılarım da oluyordu ama o herkeste oluyormuş galiba rahim genişlediği için. İçinizi ferah tutmaya çalışın bol bol dinlenin.