Mary Kizlar hcgm carsamba 40.08 pazartesi 618 dun 1058di bugun 1303.96 olmus, dis gebe olabilirim bana dua edin nolur. Sonucum cok mu kotu resmen ykkildim
SevgiiOA Mary Canım bence artış var üzülme kimyasal olsa düşerdi değerin. Formda az yükselen ve sonra sağlıkla kesesini bebeğini gören çok kişi var. Bi 10 gün sonra git baktır kesen oluşmu diye üçini ferah tut 🙏 umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsin 😌
MucizemE Mary canını sıkma dua et canım benimde belim çok ağrıyordu kasığım felan kan testim 44,80 çıktı 2 gün sonra 400 felan çıktı doktorum müyane etti şuan 5+4 tdeyim Rabbim izin verince herşey olur hayırlısı olsun hepimiz için üzülme
Mary SevgiiOA simdi keseye bakacak doktor dis gebelik mi diye ama gercekten artik tum umidimi yitirdim bu dis gebelik ne kadar igrenc birseymis allah kimseye vermesin belkide dis gebe degilim ama kasigim agriyor umitlerim bitti artik🙁
elferhn10 Mary Allah hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah bizde 8 haftalığız kese var bebek yok kalp atışı yok çarşamba tekrar bakılacak olmadı kürtaj hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin Rabbim
SevgiiOA Mary Sata göre 5+5 sin ama ben mesela sata göre 5 gün gerideyim yani seninde öyle bir durumun olabilir. Erkenden kürtaj gibi karar alma bence her ihtimali düşünerek al kararını derim 🙏
Mary elferhn10 amin insallah hayirli haberler alirsiniz cok kotu bi durum insallah kurtulursunuz belirsizlikten
elferhn10 Mary Dua et bol bol Hayırlaysa olsun Hayırlı değilse olmasın de Rabbim bilir vaktini saatini 😊
Mary tubatayfun kizlar gittim vajinal ultrasonda bebek gozuktu kesenin icinde bebek olusmus peki neden degerim az dedim olabilir dusuk tehlikesi var dedi parca gorursen tuvalette hemen gel dedi suan sevineyim mi bilemedim
SevgiiOA Mary Canım kanamandam dolayı olabilir demiştim sana değerlerin için. Korkma artık sevin şükret ve bol bol dinlen kendini asla yorma ağır iş yapma bir şeylere uzanma. Yat dinlen seni yormayacak strese sokmayacak şeyler yap 🙏🙏🙏
tubatayfun Mary cok sukur guzel haberle geldin cok sevindim bol bol yat dinlen hcg deyerigin dusuk olmasi vitaminlerdende kaynaklaniyor bidahakine vitaminlerinide bakdir canim
Mary tubatayfun cok sagolun kizlar beni bu gunlerde bi nebzede olsa rahatlattiniz zaten ultrasonda minnacik biseydi bit kadardi onu gordum dayanamadım agladim Allah hepinize nasip etsin insallah kazasız belasiz atlatirz