busrabusra22 İstanbul Maltepe bölgesinde gidebileceğim önerdiğiniz perinatolog var mıdır? Maltepe Vera Hastanesine gidiyorum orada radyoloji uzmanı inceleme yapıyormuş yeterli gelir mi bilemedim orayı da deneyen varsa yazarsa memnun olurum
tugcemma busrabusra22 ben de Maltepe’deyim. Suadiye Jineart, Cengiz Sağıroğlu isimli doktora gittik. Memnun kaldık ☺️
mco busrabusra22 Canım ben gittim 450 TL kadar bi ücret ödedim doktorda sağ olsun baya ilgilendi fakat o kadar para vermektensen Kartal eğitim araştırmadan perinatolojiye randevu al git ben hem özele gittim hemde eğitim araştırmaya
Fasulye24 Bende Caddebostan tarafına gittim çooook memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim dr. Mehmeh uludoğan kendi özel kliniğine gittim fiyatı 700tl
Fasulye24 busrabusra22 pişman olmayacaksın güzel haberlerini bekliyorum 😇 çok tatlı bi doktor çokta ilgili
busrabusra22 Fasulye24 merhaba tekrardan cuma günü gittik gerçekten çok ilgili bir doktor söylediğine göre her şeyi normalmiş epey de konuştu 40-45 dakika sürmüştür aslımda bize her yerini göstermeye çalıştı da biz çok anlayamadık olsun bize yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf verdi baya mutlu ayrıldık yani teşekkür ederim tavsiye ettiğiniz için
Fasulye24 busrabusra22 rica ederim ne demek mutlu ayrılmanıza herşeyin güzel geçmesine çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza 🙏 haber verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😇