minipanda Ben rahim filmi çektirdim tüpler açık çıktı rahim normal çıktı ama işlemden sonra kanama çok oldu bir pedi doldurdu sonra durdu bugün kahverengi akıntı şeklinde çok az ,normalmi böyle olması .
Handan_65 minipanda Normal oluyor islem sonrası kanama Ben rahim filmi cektirdikten 3 ay sonra hamile kalmıştım yararını göreceksiniz
Meryemtrksoy minipanda canım benim sıktıkları ilaç akıyordur muhtemelen oda kan gibi yA rengi emin misin kan olduğuna aşırı benziyor rengi çünkü bende çektirdiğimde iki gün hep geldi ama geçti sonra
Crcs minipanda benim çok daha fazla kanamam oldu. 3 gün sürdü azalarak bitti. Duş almayın antibiyotik verildiyse bitirene kadar devam edin. Size yapılması gerekenleri anlattilarsa hepsine uyun. Kişiden kişiye değişir mutlaka benimki bu şekilde oldu. Çok geçmiş olsun..
Bebegimveben0811- minipanda bana doktotum normal demişti ama benim sadece filmden sonra baya geldi bida gelmedi
minipanda Crcs dün hemen gelince duş aldım çünkü tentiriyot sürmüştü sırtıma kadar bulaşmıştı bir tane ilaç verdi kullanıyorm iki gün sonra ilişkiye devam edin dedi
Crcs minipanda anladım doktorunuz ya da bilgilendirmeyi yapan asistanı ne dediyse onu yapın yanlış bi şey demeyeyim sağlık sonuçta :)
[silindi] Rahim filminden sonra benimde kanamam çok olmuştu daha sonra leke şeklinde geliyor ve birkaç güne sonlanıyor. Filmden sonra ki ay hamile kaldım.
Umutluanne1 minipanda içini temizledikleri ilaç geliyor canım bol bol su iç idrarla atarsın demişti doktorum