Fnen Merhaba 7 haftalık gebeyim , önceden lazer epilasyona gidiyordum ama şimdi bikini bölgemde kıllar çıkmaya başladı. Sürekli jiletlemek istemiyorum. Epilasyon aleti mi alsam yoksa ağdamı kararsızım. Siz Nasıl yapıyorsunuz
Seda_nrr Fnen tüğleriniz epilasyondan incelmiştir zaten hiç jilet vurmayın aldata gidin ben ağdaya gidiyorum ayda bir
Mehtap23 Fnen epilasyon aleti al jilet çok kötü yapıyor sonra. Ben öyle yapıyorum karnım büyüdü ama saolsun eşim destek oluyır 👍
Fnen Seda_nrr peki son aylarda ağda yapmayı önermiyorlarmış doktorlar, o zaman nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
Glsnisa14 Fnen hepsi burada da epilasyon Aleti var Philips 189 lira. Gayet uygun sipariş verdim. Üstelik ilk aliş erişte fiyatı 50 TL düşürdü 20 cımbızlı
Seda_nrr Fnen Kasılma olur diye önermiyorlar.Ama benim vücudum zaten ağdaya alışık artık ağrı olmuyor kasılma da olmuyor o yüzden gayet rahat beş dakkada alıyor kuaför.33.haftamdayım zaten bi sıkıntı yaşamıyorum.He kıl kökleri kalın olur ilk defa gidiyor olursun ozaman kasılma olur
Mehtap23 Fnen ağda diyenlerde haklı olabilir ama ben evde yapamam ağdayı kuaföre falan da gitmem bu pandemi de . Birde canım aşırı hassas. Kendim evde yıkıyorum vücudumu pudralıyorum öyle epilasyon aletiyle yapıyorum daha az acı hissediyorum. Ama yinede kızarmalar kabarmalar oluyır 😁
Fnen Seda_nrr daha önce hiç bikini bölgesine ağda yapmadım :( benim için hiç kolay olmaz ağda kendimi çok fazla kasabilirim
mor_menekse1 Fnen eldivenle güzel oluyo geçte çıkıyor öneririm karnım büyüdükçe bnde ağdaya gitmeyi düşünüyorum başka çare yok 🤦♀️😂
Fnen mor_menekse1 daha önce hiç eldiven kullanmadım ama son aylarda sürekli doktora gideceğiz. Kıllı olarakta gitmek istemem hiç ağda yapmadığım için kendimi kasabilirim emin değilim sanırım benim için en iyisi epilasyon aleti ile almak
momiesbabies Fnen jilet sürmeyinde.. ben o hatayı yaptım lazer epilasyona başlamadanki haline döndü malesef
mor_menekse1 Fnen kız epilasyon acıtmıyor mu ben dokunduramam bile bahsettiğiniz lazer epilasyon aleti degıl demi bildigimiz cımbızlı epilasyon makinesi 😊🙄
Aysobaciniz Fnen epilasyon aletinin jilet başlığı ile alıyorum ama şimdi karnım büyüdüğü için zorlanıyorum, lazer yapılan yere ağda sürmekde istemiyorum şimdiye kadar hiç ağla kullanmadım çünkü. ama epilasyon aletinin jilet başlığını öneririm ince olduğu için çabukta çıkmıyor.
Semiha_ Fnen ben ağdaya gidiyorum sürekli 22 haftalık hamileyim en temiz ve en rahatı jilet hiç yapmadım yapamam da