Başınız sağ olsun kardeşim, bende 1 Kasım 2020 de 40.haftamda normal doğumu beklerken kordon dolanması sebebiyle ölü doğum yaptım, kızımı kaybettim, seni cok iyi anlıyorum, karnının, kucağının, evinin bomboş kalması, beşiği dururken mezara koymak, aylarca hasretle, heyecanla beklediğin yavruna bir kez olsun sarılamamak, onu hiç görememek, öpüp koklayamamak ne demek inan bende çok iyi biliyorum..ama takdir i ilahi, acı da biz insanoğlu için, bu da böyle bir imtihanmış, cennette kavuşalım İNŞALLAH, lohusalıktan bir kaç regl sonrası korunduğumuz halde bende hamile kalmışım, yoğun regl oluyorum diye doktora gittim korkma bebek iyi dediler tabi şok oldum, hocam ben ölü doğum yaptım dedim, üzüldüm ama şu an yeniden hamilesin, içeride kanama alanı var ve dışarıya vuruyor, ilaç yazacağım dedi, tabi ben inanamadım, sevinemedim öyle tuhaf oldum ki eve geldim test bile yaptım, aylarca reglden daha yoğun kanama oldu hep sürekli hastanede yattım, lohusa pedleri kullandım, neler çektim neler, bir taraftan kızımın acısı bir yandan bu evladıma bir şey olur mu korkusu, şükürler olsun bebek büyüdükçe kanama da alanı da geçti, hasretle bu kızımı bekliyorum, kısmet olursa ablasının senesi dolmadan bu yavrumuza kavuşacağız ama tabi korku hep var, sana tavsiyem ne kadar zor olsa da her şeyi akışına bırak nasipte öte zaten yol yok, dilerim Allah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin, dualarım hepimizle, sabır ve şükürden başka çaremiz yok.🤍