Hatun58 Portakalimsi545 aaa çok sevindim hayırlı olsun canım çok dikkat et daha çok yeni rahime düşmemiş bol bol aştına yastık koyup yat dikkat et
Portakalimsi545 Hatun58 inşallah canım benim dinleneyim bol bol. Yemem gereken sebze vs birşey var mı acaba
aysessozer Portakalimsi545 benimde 9 gün gecikti 7.gun geciktiginde kan testi yaptım negatif çıktı dun adet söktürücü kullanmaya başladım bende sende herhangi bir belirti var mı canım
Portakalimsi545 aysessozer ilk hamileliğim bilmiyorum ki. Biraz sinir var üzerimde, gerginim. Bir de kaşıklarımda ani bir kaç kes batma oldu.
Hatun58 Portakalimsi545 canım döllenme sancısı o benimde var hala rahme yerleşen kadar bıçak sancısı şeklinde devam ediyor değer 2000 olunca keseni görebilirsin rahme düşüyor o zaman bende bugün keseni görcem heyecanlıyım 🤩
Babykuzucuk Portakalimsi545 canım merhaba tam 11 gün önce verdim 1.20 cıktı normalde adet günüm yarın sen böyle diyince banada bi umut doğdu. Acaba kan testin gittinmi bugün
Portakalimsi545 Babykuzucuk bugün gitmedim canım yarın vereceğim inşallah. Şu anda aslında gebeyim. Ama değerim daha düşük geç döllenme olabilir, kimyasal vs de olabilir. O yüzden sağlıklı bir gebelik olsun diye dua ediyorum. Ama ben adet olmadım.
Portakalimsi545 Hatun58 inşallah inşallah. Aman sağlıklı gebelik olsun da razıyım hiç şikayetim yok şükürler olsun rabbime ☺️. İnşallah yarın kan sonucuna göre içim rahatlar. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Babykuzucuk Portakalimsi545 gebeyim dediniz ya nasıl emin oldunuz :) en son değeriniz 1.20 miş yani benle aynı ve aynı günlerde yapmısız belirtileriniz neler
Hatun58 Portakalimsi545 Ayyy banada haber ver canım değerlerini ben meraklıyımdır 😂😂😂 inşallah sağlıklı gebeliktir ben bugün gördüm kesemi 3300 değerde ama minnacık ya ilk gebelik olunca insan ne yapacağını bilmiyor heyecanlımı olsam endişelimi bilemedim 😂😂😂
Portakalimsi545 Babykuzucuk adet olmadım. Bir de kasıklarıma hafif hafif batma başladı. Arkadaşlarım da kan ver diye ısrar etti. Benim hiç bu kadar geç kalmaz Max 5 gün önce ya da sonra olurum. Kanda 8,43 çıktı.
Portakalimsi545 Babykuzucuk inşallah canım. Dua bekliyorum inşallah değerlerim yükselir. Sağlıklı bir gebeliktir.
Babykuzucuk Portakalimsi545 pskolojini yüksek tut ve gercekten değerini öğrendiğinde uzun süre buralara girme. Bazen moral bozucu olabiliyor teoriler ve yorumlar akışına bırak ❤️
Portakalimsi545 Babykuzucuk çok destek olan oldu aslında kuzucum. Ben hamileyim diye hissediyordum 1.20 olunca kimse şey yapmıyordu. Burda olanları gördüm a dedim demek ki olabilirmiş. Ama evet bazen sinirini bozan yorumlarda oluyor tabi
Babykuzucuk Portakalimsi545 şuan seni en iyi ben anlıyorum çünkü ayın 8 de değerim 1.20 cıktı inan bir daha kan vermeye korkuyorum yükseldimi yoksa gebelik gercekten yokmu bunu bile öğrenmeye korkar oldum 🙏