Btlfth Kızlar eşimle romantik bir piknik yapmak istiyorum ama şuan aklımda bir fikir yok sizler bana yardımcı olabilir misiniz ☺️ ayrıca menü fikirlerine de açığım 🙏🏻 şimdiden teşekkürler 😇
elfmoom Btlfth çok ağır bir menü olursa romantik piknikten mahalle pikniğine dönüyor 🤭 pankek , meyve , cips , ufak atıştırmalıklar termosta çay ya da kahve içecekler çok hoş olur :)
Adalina09 Btlfth şimdi gelirler pandemi.doneminde ne pikniği oturun evinizde kendileri akşama kadar evde oturuyor.ya hani insanları tehlikeye atarsınız 😂 eğer akşamüstü olacaksa bu piknik yaprak sarması börek makarna salatası yani 5 çayı gibi şeyler yapardım eğer mangal yakmaya imkanınız varsa oda olur şimdiden afiyet olsun kalksam bende biseyler hazırlasam da bizde gitsek 😂
Hafizeplt Btlfth geçen bizde aynı fikirlere bi yerlere gittik panda gibi yuvarlandım ne oturabildim ne kalkabildim😂😂 kalp sandalyesi ile gittik sonra biraz daha iyiydi😂😂 poğaça meyve kurabiye termosta çay ya da portakal suyu güzel olur benim zevkim tabi😂
Btlfth elfmoom @Adalina09 Hafizeplt Marmaraa kızlar aklımda bir sürü şey oluştu tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sağolun 🙏🏻 sizlerde bence bu haftasonu eşinizi alın sessiz sakin bir yerlere kaçın hep evde durmak çok bunaltıcı biraz bizde hava alalım değişiklik olsun ☺️
Btlfth Adalina09 eşimle ben olacağımız için bir sıkıntı olmaz ☺️ ayrıca aylarca evdeyiz inanınki biraz bizde stres atalım☺️ hem kolay hem doyurucu hemde pratik şeyler düşünüyorum aslında 😇 sizde insanlardan biraz uzak bir yerde vakit geçirin bence insan deşarj oluyor 🙏🏻
Btlfth Hafizeplt ben hamile değilim henüz stres atmak için düşünmemek için eşim piknik teklifinde bulundu biraz rahatlayalım çocuk fikrini düşünmeyelim diye ☺️
Adalina09 Btlfth Ne kadar insanlardan uzak olmak istesek de bizim burda pandemi yokmuş gibi aynı . Benim verdiğim menü kaynana gelin menüsü gibi olmuş haklısın daha hafif şeyler lazım 😂
Hafizeplt Btlfth yaa ne güzel düşünmüş 🤗 sen mi hazırlıycaksan canım hazır yufkadan börek kek tarzı iki bişey yapıp yanına meyve ve atıştırmalık alırsın hem karnınız tam doyar hem piknik tam olur🤭
Btlfth Adalina09 aslında meze tabağı düşündüm ben meyve falan ☺️ yani her kadın bi beş çayı menüsü sever 😂
Btlfth Hafizeplt evet çok şükür eşimden yana çok şanslıyım 🙏🏻😇💕 beni düşünür her zaman hasta olsam elinden geleni yapar çocuk çocuk diye tutturmaz tam tersi ben olsun diye tutturuyorum☺️
Adalina09 Btlfth Neyse bende kısır makarna salatası gibi şeyler yapıyım arkadaşlarımı cagiriyim istaha geldim 😂
merakliblog Btlfth meze tabağıyla ince kraker tarzından wasa falan güzel olur üzerine sürersiniz kremamsı şeyleri. Biraz eşinizin sizin ne sevdiğinize de bağlı hamurişi türü mü yoksa daha çerez atıştırmalık türü mü
Marmaraa Btlfth alkol kullanıyorsanız eğer akşam üzeri ;soğuk beyaz yada rose şarap, peynir tabağı, meyve en güzeli bence. Biz çok keyif alırdık eşimle. Alkol yoksa çay eşliğinde soğuk sandviçler mini turta yada kekler hoş olabilir.
Adalina09 Btlfth Yok canım öyle bişey olmadı nasıl derler biz Türkler yemek yemek için bahane ararız ya hani 😂