36+0 haftalıkken normal rutin randevuma gittim.34 haftalıkken 2 cm açılmam olmuştu. Doktorum nstye bağladı 40 üzeri sancılarım vardı 15 dakika içinde 4 tane ama ben hiç sancı hissetmiyordum. Daha sonra beni muane etti ve açılmam 4 cm olmuştu. Bebeğin hareketsiz oluştu nedeniyle acil doğuma alalım seni dedi. Kızım kanala da girmişti. Öylelikle suni sancı verilmeye başlandı öğlen birden akşam dokuza kadar suni sancı verdiler. Akşam sekiz buçuk gibi ağrıyı tolere edemediğim için epidural yapıldı. Epiduralden sonra tekrar nstye bağladılar. Bebeğin kalp atışı 80lerin altına düşmeye başladı. Kalp atışı sürekli bir düşüş halindeydi zaten ona rağmen 8 saat sancı verildi ve epidural yapıldı. Saat dokuz gibi doktor bebeği almamız lazım açılmayı bekleyemeyiz dedi ve beni acil sezeryana aldılar. İlk spiral anestezi denendi ve bel altım uyuşmadı tam söylediğim halde ilk neşterle küçük bir yeri kestiler. Bağırarak hissettiğimi söyleyince genel anesteziye çevrildi. Bebeğim akşam dokuz buçukta dünyaya geldi. Aşırı zor bir doğum geçirdim. Hepsini denedim bir doğumda ama en güzel yanı kızımın kokusunu aldığımda bütün acıları unutmamdı.