Syd160531 Duyduğum bir rivayete göre ultrasonda ki bebeğin kalp atışları 140 ve üzeriyse KIZ 140 tan düşük ise ERKEK bebek olduğunu gösteriyormuş deneyimleyenler yazabilirler mi piliiz ☺️🙈
Beyzalpay Syd160531 genelde 130 135 cikiyor her karnimi goren erkek diyo butun takvimler erkek gosteriyor ama benim kizim olacak 😂😂
6107 Syd160531 ben geç döllenmeden dolayı, geç duydum kalp atışını. 10. Haftaydı sanırım. 174′tü. Kızım olacak inşallah. 37 haftalığız şuan. 🌺
Syd160531 Gzmkk ilk kalp atışlarını dinlemeye giderken sormuştum doktoruma hep duyuyordum böyle söylentileri ben de merak ettim :)
Syd160531 Beyzalpay hahaha o da güzelmiş 😂😂 daha ne yöntemler var aslında eğlenceli oluyor bence inansak ta inanmasakta keyifli :))
Beyzalpay Syd160531 aslinda ilk kizimda hepsi tutmustu 😂 bunda tutmadi yuzuk testi rus takvimi cin takvimi kalp atisi ne varsa denedim hepsi erkek gosterdi 😂 hazirlik yapip erkek cikarsa diye korkuyorum artik 🤦♀️🤭
Gzmkk Syd160531 ben hiç sormadım ama ilk duyduğumda çok hızlı gelmişti hatta dalga geçmiştim at koşuyor sanki sesi öyle gelmişti bana 😁
Syd160531 Beyzalpay 😂😂😂 eşimin de öyle olmuş herkes doğum anına kadar kız bu demişler ama Bi doğmuş erkek bütün herşey pembiş kıyafetleri geri vermişler 😂😂😂
Beyzalpay Syd160531 ayy ne kadar degisik ya 😂😂🤭 insallah oylr bisey olmaz bari dogmadan belli olsunda önlem alayim