Petyynut Merhaba kızlar 24+5 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini son 2 gündür daha az hissediyorum sanki daha güçsüz gibi hareketler endişeliyim o yüzden başına gelen ya da bilgisi olan var mı ?
Elfelf475 Petyynut aynısını ben de yaşamıştım ama hiç hareket etmemesi başka yavaşlaması başka benimki daha yavas kayar gibi hareketler yapıyordu tekme atmıyordu simdi 29 u geçti hem tekme hem kayma sürekli durduramıyorum bu sefer de 🤭
Erturk Petyynut bende korkuyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum hemen dondurma ya da tatlı yiyip yatıyorum ozaman hareketleniyor
gokcekocyigit07 Bu haftalarda bebekler daha çok uyku pozisyonunda oluyorlar ve hareketleri her zaman düzenli olmuyormuş, bende daha önce endişe edip gittiğimde doktorum söyledi, yine de için rahat etsin istersen doktora git derim.
Petyynut gokcekocyigit07 daha önce bana da demişti olabilir diye ama ister istemez sorguladım şu an hissediyorum ama daha az 1-2 gün önceye göre
gokcekocyigit07 Petyynut farklılıklar olabilir endişe etme, stres olunca da hissedemiyor insan ben daha yakın zamanda azalma var diye gittim nst ye aldı doktorum ve dedi ki bu çocuk mu hareketsiz 😅 korkunu anlıyorum ama sakin ol bebeği strese sokma dedi öyle gülerek yolladı bizi, şükürler olsun iyiyiz. Bence sende için rahat etsin diye git görün.
Gnerbeb_12 Petyynut aynısını yaşadım normalde yerinde durmayan bebekten 2 gün çıt çıkmadı ödüm koptu ama sonra dan kendisi aynı hareketlerine başladı 😊 stres yapma stres yapınca hiç hareket etmiyorlar