Tugba603447 Kızlar tuhaf hissediyorum gün yaklaştıkca bebegimi karnımdan alacaklar diye üzülüyorum 😔 komik biliyorum ama dalga geçmeyin tek ben mi böyle düşünüyorum ☹️😀
Buyuyoruzannecim1 Tugba603447 bizimde son 39 hep gelsin istiyorum hem gelmesin uyku problemlerinden gaz problemlerinden korkuyorum 🥺
Rana-10 Tugba603447 bizim de son 43 insan gün geçtikçe bi tuhaf hissediyor hem istiyorum gelsin bebeğim seveyim öpeyim hem korkuyorum nasıl olacak kaldırabilecek miyim o yükü 🤷♀️Yani duygu değişimleri yaşıyoruz bakalım artık
Tugba603447 Buyuyoruzannecim1 ben tamamen uykusuzum huzursuz bacak sendromu var uyutmuyor gece bekcisi oldum gündüzde akşama dogru 5 gibi uyuyorum ama gaz problemin için gün kurusu kaysıyı öneririm
Tugba603447 Husna_34 Rana-10 bakalım hangimizin bebişi süpriz yapacak daha erken ve ya daha geç gelecek 😃🥰
Rana-10 Tugba603447 diyorum zaten bebeğim sen 37den sonra istediğin vakit gelebilirsin bakalım annesini dinleyecek mi😀
Elif0801 Tugba603447 Son 19 bana kalsa yarın bile gelse olur çok sıkıldım hamilelikten yanımda olsun kollarımda olsun istiyorum artık kızım 😍 Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏😊
Tugba603447 Elif0801 senin günler daha az kalmış Allah saglıkla kolaylıkla kucagına almayı nasip etsim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tugba603447 Rana-10 saglıkla gelsin meleğimiz inşaAllah karnım büyüdükçe hareketlerim kısıtlanıyor zorlanmaya başladım artık yatarken kalkarken vc ye giderken bi yandan gelse çok iyi olacak bi yandan da içimden alacaklar diye üzülüyorum 🙈🙈
Rana-10 Tugba603447 amin🌸ayy işte sanırım çok benzer duyguları yaşıyoruz 😇 evet artık gün gün kendimi daha kısıtlanmış hissediyorum bide işe gitmek tuzu biberi
Tugba603447 Buyuyoruzannecim1 zaman zaman bende de oluyor ama başka şeylere kitlenip düşünmemeye çalışıyorum