Saliha135 Merhaba 8+3 haftaljk hamileyim su hiç içemiyorum midemi çok bulandırıyor su içebilmem için önerileriniz varmı.
Hiraumut Saliha135 Meyvenin her çeşidini de koyabilirsin cnm aroma versin diye. Bende genelde şu sevmiyorum icemiyordum da burda bi video da izlemiştim suya meyve katip ıçin daha hoşunuza gider diye öyle yaktım öyle de oldu. Sende öyle yap bence:)
Nigarhacizade Saliha135 o haftalarda oluyor, ben de öyleydim. Şuan 23cü haftaya geçiyoruz, hala bulantı ve kusmam var🌚Ama yine de suya alışıyorsun. Kendimi kandırarak içiyorum bir de koca bardak alıp içiyorum gözüme az gelsin diye😹İnşAllah geçicek merak etmeyin😚🌸
Dilekcnkn Saliha135 Anlıyorum canım yani aklıma bir tek o geldi inan ki 🤷♀️🤷♀️ Umarım başka yöntemi olan biri çıkar
leylo29 O dert bnde de var limonlu su karnimi aciktiriyor ☺️zorla findik lemlebi ceviz atiyom agzima ole iciyom oda 1bucuk litre kizlar idael mi 11 haftadayim
leylo29 Clementinee 3 litre tamamlamaya calisiyom canim napiyim mecbur icmek zorundayiz sende agzina findik lemlebi ceviz tarzi biseyler al ole su ic canim
atlasinannesiii Ahhh ah sorma 7+5 haftalık hamileyim su içtiğim an kusmayayım diye ağzımı elimle kapatıyorum artık halbuki günde 3 litreye yakın su içerdim
Merve_s Hamilelikten önce de içemiyordum şimdi hiç içemiyorum sanki zehir içiyormuşum gibi midemi bulandırıyor ben de su yerine ayran içiyorum 😢
Handan_65 Saliha135 Erikli su al bende içtiğim tek şu markası dene derim ben bide az da olsa soğuk içiyorum
Hilalbasak Saliha135 canim bu haftalarda cok fazla su içmemeye calis benimde oyleydi ne zaman icsem suyuda kusuyordum yediklerimide. Doktorda su cok tukrtme sorun olmaz .Ama 4. Aydan sonra basla su icmeye demisti .Gunde 3 litre olcak sskilde.
Kbrasmskbyrktr Saliha135 bende başta sudan tiksiniyordum ama benm hamile kaldığım zamanlar kış ayiydi ve haliyle soğuk içmediğim için çok tiksiniyordum. Suan suyu resmen buz iciyormusum gibi içiyorum rahatladım. Günde 3 lt bazen daha da fazla içiyorum. Yaz ayındayız en kotu 2 2.5 lt içmeye çalış canm
AskinAnnesi Ben 2 hamileliğimde de su içemedim. Soğuk soda ya da buz gibi su içiyorum. O zaman tadını hissetmiyorum
greybrde Saliha135 25. Haftmda su içmediğim için erken doğum riskimin olduğunu öğrendim su içmediğim için şuanda idrar yolu enfeksiyonuda oluştu vücudum susuz kaldığı için kaç haftadır ishalim su çok önemli ama ismi bile midemi alt üst ediyor😑 taş çatlasa 1.5 lt en fazla içtiğim su başıma açmadığı iş kalmadı