Mlhameliha Dün detaylıda bebeğimde kasılma çıktı erken doğum olabilir dediler yaşayan var mı süreç nasıl geçti
Umudayolculuk36 Mlhameliha haftaya giricem bende düşünüyorum ama benim bebeğim de sürekli kasıyor kendini karnımda sertleşiyor bende 21.haftalığım hatta bazen rahim kasılmalarım oluyor:( sizdede böyle şeyler var mıydı
Melikemreclk Mlhameliha Kasılma nasıl bişey mis sende bir belirtisi varmı ultrason damı belli olan bisue
Esra2288 Mlhameliha bende de sürekli çıkıyor rahim kasılmış bebek rahat değil diyor doktorum ilişki yasak oluyor bide ben sürekli proloton iğne vuruluyorum
Mlhameliha Melikemreclk bebeğinde kasılma var dedi kasılma da bebeğin doğuma hazırlanışı oluyor ama bebeğimde neden oluyor anlamadım dha çok erken
Mlhameliha Umudayolculuk36 bende de rahim kasılması oluyor elimde olmadan istemsizce oluyor bu tetikliyor mu bilmiyorum bebekte göründü oda kendiliğinden mi oluyor anlamadım
Melikemreclk Umudayolculuk36 O sertleşme bendede bazen oluo biseyi canım istedi zaman hemen yemem laizm ondan sertleşip🤣🤣
Sebnem9 Umudayolculuk36 canım bende de oluyor ama benim doktorum normal dedi. Ben de 5. Ayın içerisindeyim. İyi şeyler düşünelim. Bebişlerimizi vaktinde sağsalim kucağımıza alalım inşallah ❤️
Mlhameliha Melikemreclk bende anlamadım bebeğinde kasılma oluyor dedi çok erken doğum olabilir şaşırdım dhaa çok erken kendiliğinden sanırım bebekte oluyor
Sblatc Sebnem9 kasılma nasıl bi şey tam olarak. Normal ağrı gibi mi? Bende bazen hafif ağrı oluyo bazen de bebek sırtını mı yaslıyo göbeğime bilmiyorum bi yer sert oluyo dik durmakta zorlanıyorum.
Fadiiik Mlhameliha benim durumum farkliydi Ama ben enfeksiyondan sanci cektim 1 hafta ikizlerim dogdu 5 aylik
Deryaerbil Fadiiik fadik hanım ne enfeksiyonunuz vardı acaba bende 21 haftalık hamileyim enfeksiyonum az çıkıyor ama kullanıyor ilaç bir türlü geçmiyor .. enfeksiyonda rahim ağzı yumuşaması yapmış