Dilekcnkn CanimBebegim02 Ben yaptırmadım ama sizden kan alınıyor ve bebeğin burun kemiğine , ense kalınlığına falan bakılıyor down sendromlu olup olmadığına yani 😊
zehranurr CanimBebegim02 kan alıyorlar, usg ile bebeğin burun kemiği, ense kalınlığına falan bakıyorlar
Melikemreclk zehranurr İkili üçlü yaptırdım en son detaylı ultrason istedi doktor diğerlerinden bir sıkıntı çıkmadı en son bakalım hayırlısı detaylı inceliolar en sonda ve renkli görebiliyoruz kime benzediğini felan
Dilekcnkn CanimBebegim02 Umarım canım stres yapma kendine onların çoğu zaman doğruluk payı olmuyor çünkü 😊😊
Melikemreclk CanimBebegim02 Ben üçüncü ayda ysptirmistim galiba ikili üçlü tam hatırlamıyorum ama nette detaylı yazıyor en son bu detaylı da beşinci aydan itibaren oluo
CanimBebegim02 Dilekcnkn kan aldılar 2 hafta sonra gelmemi söylediler Usg bişe olsaydı söylerlerdi değilmi çünkü bişe söylemediler
Dilekcnkn CanimBebegim02 Yani söylerdi canım belkide tahlil sonucunu bekliyor ben direk ultrasonla baktırdım doktor detaylı bir şekilde baktı hepsini söyledi şurası gayet iyi vs gibi senin sonuçlarını bekliyor olabilir doktorun inşallah bir sorun yoktur 😊😊