Royem62 Adet gününü kaç gün geçtikten sonra hamile olduğunuzu öğrendiğiniz kızlar ben bugün yaptım bir şey çıkmadı adette olmadım bat 17 18 di bu geç döllenmelerde kaç gün sonra çıkıyor
Elsu26 Royem62 benim adetim düzensizdi o yüzden tam emin olamıyorum ama sanırım tam adet olmam gereken günde öğrendim hiç bir belirti falan yokken öylesine test yaptım pozitif çıktı 😊 rabbim size de güzel haberi nasip etsin inşallah 😊😊
Ersinem Royem62 benim 6.gün çok silik bi çizgi çıkmıştı. 7.gün kan değeri de 400lerdeydi. Dr geç döllenme olabilir demişti. Şuan 14.haftadayım bebegin gelişimiyle haftası uyumlu gidiyor
minipanda Royem62 12 gün geçmesi gerekiyo testte cıkması için ,benim daha yumurtlamaya 7 günüm var rahim filmi cektirdim bende bu ay tüplerim açıkmış belki faydası olr
zehranurr Royem62 her zaman sizinle dualarım. Allah ım en kısa sürede size ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.🌸🙏🏻
Royem62 Ersinem maşallh canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı benim başıma ne diyeyim
Makif2112_ Ersinem geç döllenme olduysa gelişim haftasi ve adet tarihine göre gelişimi ayni olmamasi lazim
benaslindayohum Royem62 21 eylul son adet ama bnm silik cizgyi gormem kasimin 4unu bulmustu kan verincede daha 4 haftalik gec dollenme olmus demislerdi her gun test yapiyordum simdi kucagimda minnosum ❤ rabbm sizede nasip etsin insallah
Royem62 benaslindayohum Ayy amin inşallah bende öyle olurumgeç döllenmedirde bu ay adet görmeden bebeğimi görürüm ❤️🤲🤲🤲🤲