Dila71 Haftada bebeklerinizin kilosu nedir sevgili anneler ✨ yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bebeğim bir hafta geriden takip ediyor düşük kiloda dogmasindan endişe ediyorum . Karnimda haftama göre küçük duruyor çevre baskısı malûm. 🙄
Ayseyldrmx Dila71 31+5 dün gittim 1 kilo 584 grm olmuş gayet iyi dedi zaten son aylarda 1 kilo alıyormuş saglıklı olsun etrafa bakmayın siz 🍃🙂kilolu bebek saglıklı bebek değildir
Melikeelanur Dila71 yanlış hatırlamıyorsam 1500gr di canım sağlıklı olsunda milletin dediğine takılma kilo doğunca da alır çabuk buyuyolar emin ol
Melikemreclk Ayseyldrmx Benim de 24 hafta ,3 gün bir hafta ilerde ultrason da 25 hafta 4 gün cikio 700 gram
Dila71 Ayseyldrmx maşallah 🧿👶 öyle tabiki ama psikolojik olarak kötü hissettiriyor eşimde dahil olmak üzere yorum yapıyorlar 😬
Dila71 Melikeelanur maşallah 🧿 inşallah ya bende çok merak ediyorum yediklerini de dikkat etmeye çalışıyorum ama bebek istediği kadarını alıyor 🤷
Sugibi_34 Dila71 Kavusmamıza Son 6 gunumuz bende her kontrolde doktoruma az kılosu diyordum son 2 haftada 800 1kılo arası aldı cok sasırdım 🤭 gercekten son haftalar cok hızlı kılo alıyor hıc takılmayın keyfini çıkarın Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 🤗
Merveee34 Dila71 olması gereken 1400-1500 kg. Benim de haftaya kontrolüm .30 haftalık olacağım merak ediyorum
Dila71 Merveee34 o kadar olur mu bilmiyorum 28+0 da 1055 gramdı 29+1 olucam yarın tekrar çağırdı doktorum hayırlısı ☺️🤗
eliffkrts Dila71 29da 1500dü canım ama 100 grm 200 grm kafaya takılacak şeyler değil, karın küçüklüğü de bebeğin büyük küçük olduğunu göstermez, sen yemene içmene devam et bebeğin toplar inşallah, stres yaparsan o da etkilenir
Dila71 eliffkrts maşallah canım 🧿 evet çok haklısın stres yaptıkça mutsuz oluyorum bebeğimi etkiliyordur illaki
Merveee34 eliffkrts daha az veya fazla olan da var tabi . Bakalım gidince kaç çıkacak bizim minnak :)
Unknown Dila71 30+0 1900 gram iki hafta önden gidiyo ben de bu konuda endişeliyim yediklerine dikkat et dedi doktorum ediyorum da kendim de çok kilo almadım toplam 6 kilo aldım şekerim yok 🙄