Kızlar merhaba arkadaşımın doğum hikayesini burada anlatmamın nedeni çok pozitif olması beni çok güzel yönde etkiledi umarım sizi de aynı şekilde olumlu etkiler öncelikle arkadaşım tam 40 haftalık olmuştu. Ve bu haftaya kadar sürekli evde pilates yapıyordu. Çok bilinçliydi ve doğumdan da tedirgin oluyordu ama çok korkmuyordu bu arada ilk hamileliği 😊 Biz neredeyse her gün konuşuyorduk doğurdun mu diye soruyordum neyse bu gece mesaj attı ben dogurdum diye :) Tabi ben şok.
Anlatmaya başladı gece biraz sancıları başlamış sancılarını iki üç saat boyunca pilateste karşılamış. Dedim ki bak benim de ilk hamileliğim doğru söyle çok mu ağrılıydı sancılı geçti bu 3 saat. Hayır kesinlikle hafif sancılar da 10 dakikada 1 gelene kadar devam etmek pilatese istedim dedi. Neyse 10 dakikaya inmeden suyu gelmiş. Eeee nişan geldi mi dedim.nişan dediğimiz şey nokta gibi damla kan gelmiş sancısıyla birlikte. Neyse suyu da gelince zaten ağrısı 10 dakikaya düşmüş hemen hastaneye gitmiş ve açılmazsa dört santimmiş gittiğinde oda şaşırmış çünkü öyle şiddetli bir ağrım olmadı dedi 😊. Sonrasında Hastaneye yatışı yapıldığı nda altı santime çıkmış ve bu anda epidural yapmışlar sancılarım %75 azaldı dedi doğumu da çok kolay olmuş:) Bebeğin başına zor çıkmasına rağmen çok güzel bir doğumdu dedi. Normal doğum olduğu için de sağlığı yerinde sürekli mesajla açtık resim falan Bebişi de çok iyi çok şükür. Kendimi boşuna strese sokmuşum dedi çünkü doğum anlattıkları gibi zor değilmiş dedi ben de bir mutlu oldum tabii ki o yüzden sizinle de paylaşmak istedim😊😊😊😊
Bu arada bunu da eklemek istiyorum belki yardımcı olmak isteyen çıkar bana 🤣 yarın bebek arabası alacağım öneriniz var mı marka model olarak max:2000 🙈😄😄😄