Iremderinn1903 ftm2946 Benimde 21 günüm var tam bugün 37 oldum .. cumatesi günü alttan muanem var aşırı stresliyim…
ftm2946 Iremderinn1903 aynıyız, zaten çatı muayenesi de en az doğum kadar korkutuyor, inşallah Allah hepimize tüm hamilelere en kolay doğumu nasip eylesin 💖💖💖
ftm2946 mrsflowers bende de aynı düşünceler hep aklımda senaryo yazarken buluyorum kendimi, ya böyle olursa ya şöyle olursa diye, Allah hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 💖💖💖
mrsflowers ftm2946 of evet yaa artık rüyalarımda doğuruyom😂😂 gerçekten aşırı korkuyorum kendi kendime konuşuyorum cevaplıyorum sürekli bi araştırma halindeydim psikolojimi bozcam bu gidişle 😢😢 amin inşallah canım rabbim hepimize bi avazda Doğum yapmayı nasip etsin sağlıcakla alalım Bebişleri kucağımıza
Mirocan Yaagmurr bu ikinma nasil oluyor ya Her gun arastirdim okudum ilk gebeligimde ama doguma girince ikiniyor zannediyorum ama ebe ikinmiyosun diyodu Ya gene aynisini yasarsam diye tedirginim bu ikinma nasil oluyor ya🤣😅😊
Yaagmurr Mirocan Hahaha 😂 çenenizi göğsünüze yaslayıp büyük tuvaletinizi yapar gibi bide arada düzenli nefes alıp verdiniz mi tamamdır 😂
ftm2946 Yaagmurr yaa çok teşekkür ederim inşallahh ne zaman nasip olursa doğum yazmak isterim sizi de etiketlerim teşekkür ederim tekrardannnn🥰🥰❤️❤️❤️❤️
ftm2946 Mirocan evet doğru 😂😂 bazen kendime bu çocuk illa ki içinde kalmayacak bir şekilde çıkacak rahatlat kendini diyorum ama sonra yine korkular ağır basıyor 😅😅😂😂
Mirocan Yaagmurr kiz sanki yapmadik mi aynisini yaptim ama olmuyordu yapamiyosun diyodurlar hep ebeler
Mirocan mrsflowers ayy kiyamam ya Ayni ben Kiz o kadar arastiriyorum bazem deniyorum desem Iste ilk gebeligimde o kadar arastirdim denedim doguma girince yapamamak ve ondan dolayi kac saat aci cektim Ama bisey duydum ikinman istedigi gelmedigi surece ikinmayin diyor doktrlar kendinizi yormayin diyolar ikinma istegi geldiginde bir iki ikinmada bebek geliyormus ben bu ikincide oyle yapcam inşallah 🤣😅🥰
ftm2946 mrsflowers aminnn inşallah canım benimm 🥰🥰 ben de öyle elimde telefon sürekli bir araştırma halindeyim 😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🥰🥰🥰
Yaagmurr Mirocan Allah Allah ama zaten ıkınma isteği geliyor böyle sancıyla beraber tutamıyosunuz yani kontrolsüz hissetmediniz mi siz ben tutamamıştım ıkınmayla beraber doktor saçına dokunuyorum şuan sen kafasını çıkar gerisi bende demişti öylede olmuştu 5 10 dk sürdü doğumhanede
mrsflowers ftm2946 amin inşallah canım ben arada telefonu saklıyom bakmamak için bişeyler geliyor sürekli aklıma kendime engel olamıyorum ahaha gerçekten delirdim😂😂
Mirocan Yaagmurr kiz vallah sen caliskanmissin 🤣😅 Sanirim yapi meselesi benim bunyem cok zayif hemen güçsüz dusuyorum bir türlü ikinamiyordum agridan kendimi sıktıkça canim yaniyordu buna ragmen yapamiyosun diyodular ve ben deli oluyrdum
ftm2946 Hilkatkaradagli ayy neredeyse aynı Allah yardımcımız olsun en kolay doğumları nasip etsin inşallah 💖💖💖
mrsflowers ftm2946 arama geçmişimi görmek istemezsin 😂😂 yaaa anne olmak gerçekten çok zormuş canım annem hakkını asla ödeyemem daha doğuramıcam diye korkuyom doğurmuş büyütmüş beslemiş 😍😍