Hilalkorkmaz 0602 nabızım bir aydan fazla yüksek hep doktor sıcaklardan dolayı ve bebeğin gelişiminden dolayı olabileceğini söyledi haaa çok Yüksek olursa muhakkak doktoruna söylemelisin
sumeyraballl 0602 ilk haftalar da çok yaşıyordm canm bende 20 haftalğm çok şükür yok kontrolünde doktorna danış yine de
mirayim_00 0602 bende öyleydim buzu tülbente sarıp koyuyordum göğüsüme rahatlıyordum şuan 31 haftayım nefes darlığım çarpıntım hala oluyor kardiyoloji doktoru normal dedi
0602 Hilalkorkmaz Anladım yani hafta ilerledikçe böyle olmaya başladı burdan sizlere bi danışayım istedim. 🌸
Hilalkorkmaz 0602 tabi yinede doğrusunu doktor biliyor bana o şekilde söyledi 80 le120 arası normal diyorlar ama daha yüksegi olursa dediğim gibi doktora başvurmak sart
0602 mirayim_00 Hım birde rahim kasıldığı anda kalpte tuhaf bir his oluşumu yani sanki üstünde bir ağırlık oluyor mu peki ?
Annesininbitanesi1 0602 canım bende 22 haftalığım ilk defa bugün yaşadım kalbime önce bi agrı girdi sonra çarpmaya başladı başımda felaket döndü iş yerinde yoruldum ondan sandım ama ilk defa oldu
0602 Annesininbitanesi1 Ağrı hiç yaşamadım ama direk çarpıntı sanki ağzımda atıyor o an kalbim bi an nefesim kesiliyor.
Ozcifci 0602 bende o haftalarda öyleydim tiroid sorunum cıktı çok yüksek çalışıyor dedi doktor ilerleyen zamanlarda düzelir dedi şimdilerde ıyim şükür