Myworld34 Bfduam benim hiç acımadı annem elledi sol tarafımdaydi benim yukarı doğru çekti bastırdı bir iki kere iki tarafı da çok az böyle parmağını bastırıp hızlıca salladı sonra yüz üstü çevirip bacaklarımdan yutup hoplattı biraz sonra dedi yerine oturmuş tamam dedi. Hatta adetim bitti normalde ondan sonra tekrar kanamam oldu hala geliyor annem orda biriken kan dedi o yüzden kahverengi akıntın ara kanaman oluyor dedi
merakliblog Myworld34 ben yaptım hiçbir işe yaramadı. Çünkü benim sorunum tüplerimin kapalı olmasıymış. O kadar ağrıdı o da cabası. Gözünden yaş geliyor insanın. Umarım sizin işinize yarar
Myworld34 merakliblog benim annem dedi ki bazıları yaparken çok acıtıyor onlar yanlış yapıyor dedi benimki gram acımadı öyle olanlara yaptırma. Annem diyor onlar sakat bile bırakır Allah korusun işinin ehli birine yaptırmak lazım.
merakliblog Myworld34 kvalidemin akrabası ve elini kime atsa hamile kalmış namı var diye gittik de teyze sağolsun yüz kilo ben 50 kilo öldürdü beni😂
merakliblog Myworld34 hadi ya benim 2 seanstı biri adetin ilk günü diğeri 3.gün öncesinde de birkaç gün zeytinyağıyla masaj yapıp gittim. Sonra kadın sabunlu suyla bi 15-20 dk masaj yaptı sonra çekti o da bi 5 dk falan sürdü
Myworld34 merakliblog öyle düşünme inan bunlar olan şeyler saçma olsa yıllarca çocuğu olmayıp yaptırınca çocukları olan olmazdi kaç kişiye şahit oldum
Bfduam muzicemsu sonuna kadar katılıyorum, aynı ruhtayım, Rabb’im daim etsin iyi insanları, sonsuz kalp bırakıyorum sana ❤️ Senin tüp müydü? Zor süreçler haklısın. Donasyon muydu neydi o yurt dışında işlemdi bahs ettiğim post?
muzicemsu Bfduam benim de tüp eşim azosperm iydi şükür ilk denemede tuttu İzmir’de yaptık biz Allah nasip ederse 4 güne kalp atışı için gidecem .
Myworld34 Bfduam iyiyim valla nasıl olayım hala bebek denemeleri denemediğim şey kalmadı 🥰🥰 inşallah bu ay hayırlı haberi alırım da yorgunluğuna ilaç gibi gelir
Myworld34 Bfduam ya bu ay benim adetim biraz sıkıntılı oldu geçen ay on gün geç bu ay da on gün erken oldum ve on gündür hala kanama devam ediyor ama inan birgün bile pedi doldurmadi hep leke leke geldi ovulasyon testi yapıyorum koyulaşti bugün yarın yumurtlama olur ne yapacağım bilmiyorum bildiğin kırımızı kan geliyor akşamları günde bir defa tam bitti diyorum bakıyorum gelmiş
Bfduam muzicemsu Rabbim kucağına aldırsın inş. 🤲 Arkadşımın kocasıda azosperm, hatta ameliyatla aramışlar bulamamışlar kanalda. O da çok üzülüyor, Bu umutsuz vaka mıdır hiç sperm bulamamaları?