rabiamustafa Elifurkan00 kaç haftalık olduktan sonra doktorunuz boy kilo bilgisi vermeye başladı acaba👀
merveacikgoz Elifurkan00 cuma günü gittiğimde 37 haftalıktık 3100 gram dedi şu an 37+4 olduk cuma gene kontrolümüz var
rabiamustafa Biz 18.haftadayız doktorum ne bir boy ne bir kilo hiç bişy demiyo bnde ultrasonda görünce heyecandan aklımda bişy kalmıyoki sorsam bu haftalarda böyle biligler verilmiyomu erkenmi yani👀
Elifurkan00 rabiamustafa yani 10 haftalardan itibaren söylüyor boy kiloyu biraZdaha geç söyler ama senin haftanda mutlaka söylemesi gerek
minnakvearas rabiamustafa daha cok erken birde kiloya takilmayin skalası genis biraz ve sizin yediginiz hic birsey bebege kilo aldirmiyor tamamen genetik bir de 30 haftaya kadar kilo ve boy bi ilerleyip bir gerileyebiliyor.
Merveemin_96 Bizde 36 yüz doktor bugün ileri 38 görünüyor dedi 3250 dedi ama inanmıyorum tahminleri yanlış oluyor çünkü
ftmnrdmrl 34+6 olduk bugün. Kontrolümüz vardı bebiş 2700 küsür olmuş kilosu bende 10 kilo aldım toplamda
rabiamustafa Elifurkan00 walla nebilim çok ilgili bi doktor aslında sormadan şu sıkıntın varmı şöyle olur böyke olur anlatıyoda ama daha ne boy ne kilodan hberimiz var ultrasonların yanında bişyler yazıyo ama okadar minikki hiç biri okunmuyo😌
Elifurkan00 rabiamustafa kilo boy bilgilerinin yazdığı ulturasonkağıdı veriyorlar aslında onda yazıyor
Elifurkan00 Perşembe günü gideceğim doktoruma 37 haftalık olcaz bakalım kaç diyecek kilosuna yazarım tekrar ama verdikleri kilolar pek tutmuyor ilk gebeliğimde kızıma 3650 demişti 3300 doğdu çok fark oluyor
rabiamustafa Elifurkan00 nebilim ilk gebelik çok bişeydende anlamıyoruz acemilik işte 2.de öğreniriz herşeyi kısmetse 😁
Elifurkan00 37 bitti bugün doktoruma gittim alttan muayene etti. 1,2 cm açılma varmış önümüzdeki hafta sonuna kadar doğum olur dedi kilosu da 3 kg olmuş hayırlısı artık bekleyişdeyiz
momof3 Elifurkan00 Darısı başıma 🤦🏻♀️ Dün bakıldı 3-4 cm açılmam var sancılarım da var ama eve yolladı doktorum.Bu sabahta nişanım geldi sancılar devam ediyor ama artmıyor çıldıracağım