Nurklc38 Kaldı son 112 günn 💃🏼 Yarın kontrolumuz var bakalım nasıl geçicek 🥰 Siz de durumlar nasıl kızlar bende bi bel ağrısı geçmedi. Bide 3 gündür karnım çok ağrıyor üşüttüm mü naptım normal mi ağrıması sizce
Yelisss İstanbul Ümraniye 300 yarım saat sürdü 🙂 Nurklc38 bende 24-5 yarın kontrolümüz var herşey yolundadır inşallah 🙏
ElifB08 Nurklc38 bende tam 23′e girdim 🥲 Ya bugünde benim göbek deliği çevrem ağrıyordu ilk defa hissettim garipti 😅
Nurklc38 ElifB08 İlk başta ben hissettim de midem bozulmuş sandımm karnım agrıyor sandım anlamamıştım😂
Guneyinannesi1 Nurklc38 yüzünü göstermedi belki gösterir bu sefer ilk 10 gün beleşşş sıkıntı tinne 😅😅😅😅
Nurklc38 Guneyinannesi1 ben de gitmedim detaylıdan bu zaman eve yeni geldim eve geçince giderim dedim doktorum mesaj atmış gelmeyi düşünmuyor musun nur hanımcım diye 😂😂
Nurklc38 Guneyinannesi1 ahahaha Allah herkese böyle doktor nasip etsin gerçekten çok ilgili ve çok iyi birii😂 benim boğazım çok yanıyor ya onu söylicem bidee 3 gündür çok kötü anlamadım gitti
Beyzannns Nurklc38 aynı sorun bende de var yaaa bogazlarım agrıyor burnum akıyor hamile kaldığından beri 2.hastalığım 😭😭
Nurklc38 Beyzannns boğazım agrımıyor yaa böyle yanıyorr sankii reflü mü nedir o vardır dediler bana bakalım doktor ne dicek