Hilal-95 Ilayda08 valla ciddi ciddii düşününce bende bi panik yapıyorum sonra kendımı sakınleştııp akışına bırakıyorum vücut işi bılıyor rabbim verir gücü inşallah 🤗🤲🏻
mucizem0111 Hilal-95 çooook teşekkürler allahım bütün isteyenlere nasip etsin bende bir hayliii heyecanlıyım kokusunu içime çekmek için zaman son anda çok hızlı geçiyor merak etmeyin o an anlamıyoruz geçtiğini ama gün geldiğinde diyorsunuz ki allahım nasıll geçmiş zaman☺️☺️☺️🙏🏼🙏🏼
Yagmurm2 2.bebisim sezeryan olucagim icin son 91 gün gecmicek sanıyordum ama rabbime bin sükur hepimiz vaktinde saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eylesin yuce rabbim
Hilal-95 Yagmurm2 aminnn insallah allahın izniyle sağsalim kavuşalım 🤲🏻 Cümlemiz ve isteyen herkesede nasip etsin rabbim karnımdaki pıtırtıların mutluluğunu benm ablamın olmuyor cok ona çok dua ediyorum zor oluyor biraz bizim için ama o hiç etkilenmedi şükür budurumdan
Hilal-95 alparslanannesii1661 1 gün var aramızda kuzum🤗 bakalım nasıl geçiçek bundan sonrası zamanı durdurmuşlar gibi 😆
Fulyabaykan Hilal-95 hayır ilk gebeliğime rağmen 15 haftalıkken serklaj oldum rahim ağzım kısa hala da riskim var doktorum hep yat diyor zamanımız bize hiç geçmiyor o yüzden
Yagmurm2 Hilal-95 rabbim ablana da nasip etsin bu duyguyu insallah oda bu mutluluğu tadar allahın izniyle