MerveCeren Sedaaaq hurma ve kavun yemeninde faydası oluyormuş bana öyle diyorlar deniyoruz😁 inşallah bir faydası olur yürüyüşle beraber.
Elifgoktug1 Sedaaaq ananas Papatya çayı kabuk tarrçın cayi ahududu yaprağı cayi, comel kalk hareketi(düzenli yapilmali) merdiven inip çıkma. Plates topunda 8 ve daire çizme. Aklımda bunlar kalmış sadece
Elifgoktug1 Sedaaaq bu arada sıcak dus almayın bebeği strese sokuyor ve bebek kakasını yapıyor ılık duş tavsiye etti bana doktorum
Sedaaaq MerveCeren ya bende cuma gunu kontrole gidicem artik doktor birazda olsa aciklik var desinn diye ugrasiyorum
elayaz_ Aynı dert bendede ne yapıcağımı şaşırdım artık 🤷🏻♀️ plates topunun üstünde zıplama yere çömelme felanda iyi geliyor diyorlar
Ghy Adaçayı,rezene iç dedi. Hurma ye. Merdiven in çık, yürüyüş yap, topla yaylan😅 ilişki sık olsun dedi,perine masajını yap dedi
Ghy Ghy Ama çok da acele etmeyin. Yavaş yavaş yapın 40 a kadar yolu var.yani anne karnında ne kadar kalsa bebek in o kadar iyi. Tabi bebek aşırı kilolu değilse. Tüm bunları 3 güne yapıp da 39 olmadam doğurmayın🙈