merve-shnbs Bebeğim kafası yukarıda popo aşağıda olarak yerleşmiş 35. Haftadayız benimle aynı durumda olan bebeği son anda dönen varmı ?
Zehrayrr merve-shnbs merhaba bende 35+4 üm 35 te gittiğim de dönmüştü 34 te makat gelişti her bebek farklı 38 e kadar yolu var bazı bebekler doğum anında bile dönüyormuş bende çok kafama taktım dönmüyor diye ama şükür dönmüş 🥰
Elifgoktug1 merve-shnbs benim 37 de döndü oğlum secde pozisyonunda durun 5 10 dakika ara ara gün içinde benim o şekilde döndü
merve-shnbs Zehrayrr valla herkes 35 te döner dedi yok bugün gittim doktor aynı duruyor diyor aşırı mide yanmam oluyor artık ve nefesim daralıyor 🤦♀️ Ne zaman dönecek çok merakediyorum doktorum da beklicez son ana kadar dedi
Zehrayrr merve-shnbs inşallah döner canım endişe etme ben alışveriş merkezine gitmiştim ilk defa sancım oldu nefes alamadım herhal de bebek döndü dedim 2 gün sonra doktor dönmüş dedi herhalde o sancı döndüğü için girdi 😂
merve-shnbs Zehrayrr banada bir kere oldu dedm kesin döndü çünkü baya hareketli ve içinde kayıyor gibiydi doktor dün dönmediğini aynı durduğunu söyledi 😀
Elifgoktug1 merve-shnbs banada dönmez vs dediler korkuttular ama ebe bu pozisyonda dur gün içinde ara ara 5 er 10 ar dakka yap döner Allahin izniyle demisti denedim sonuc aldım inşallah sizinde döner 🤲