Halilbusra Hayırlı geceler güzel anneler. 9 haftadayım. Hayatımda hiç yaşamadığım kalça ağrısı yaşadım, adım atarken zorlandığım bile oldu, belime ve bacağıma vurdu ağrısı. Yaşayan oldu mu aranızda, ciddi bir durum mu.
Tugce-ylds Halilbusra 28 haftalığım şuan da bile çekiyorum oluyor canım büyüdükçe bebek daha da artıyor
Eda-5807 Halilbusra ben suan yaşıyorum bu agrıyı sol kalça tarafım agrıyor ben 32+4 haftalığım son zamanlar olduğu ıcın olurmus ama senınkı neden olur bılmıyorum açıkcası
Asubell Halilbusra şuan 37. Haftadayım çok şükür iyiyim ama hamileliğimin başlarında tam hafta hatırlamıyorum ama kalça ağrısından adım atamıyordum 2 hafta falan sürdü sonra geçti. Doktora da gittim hamilelikten değildir şuan çok erken son zamanlarda ağrı olur dedi ama bekledim geçti
Kvsraykt Halilbusra kalsiyum ya da magnezyum eksikliğinden oluyor 2 3 gün düzenli sabah süt için öğle ve akşam yoğurt yiyin bir kase benim öyle geçti yine geçmezse doktora gidin takviye yazar
Halilbusra Hepinize teşekkür ederim anneler, doktorla görüştüm herhangi bir sebebi yok dedi, gebelikle alakası yok bile dedi. Biraz ilgisizdi zaten 😒☺️