Mirages Anneler bizde ikili test ve detaylı ultrason temiz çıktı. Ama doktor için rahat etsin istersen fetal DNA genetik tarama testi yaptır dedi. Sizde de böyle oldu mu?
Munevver32- poyrazinannesi3547 hangi doktora gitmiş acaba benimde gitmem lazım yeni taşındım Adana’ya da hiç bi yeri bilmiyorum
poyrazinannesi3547 Munevver32- valla o kadarini bilmiyorum devlette km denk geliyorsa o bakıyordur dye düşünüyorum internetten bakin o hastanenin doktor yorumları varsa eğer
ege_ayaz_mom Sebnemamirli 2 gün önce yaptırdım ben 160 TL ödedim her hastanede değişiyor bu fiyat tabi 🙄
gencanneyim Ben bugün Anadolu Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesine randevu aldım. Devlet ücretsiz bakıyor ama her yerde yok ve uygulama üzerinden randevu gözükmüyor. Ben 182yi arayarak aldım.
Ilkanne53 gencanneyim nasıl randevu aldınız ben kaç gündür internet üzerinden almaya çalışıyorum 16.00 da sisteme giriyorum tam randevu alıcakken sistem hata veriyor. Bi türlü randevu alamadım
Esramertt Annesininbitanesi1 bende bugün Sinan beye gittim çok memnun kaldım 40 dk inceledi ve herşeyi açıklayarak anlattı sağolsun
Annesininbitanesi1 Esramertt evet bendede öyle oldu baya ilgilendi çok güleryüzlü bide Sinan hoca rahat hissediyorsun kendini baya
poyrazinannesi3547 offlineanne evet baya atıştırıyorlar memnunum ama hiç kalp atışını açmyolar detaylı ultrasonda söylediler cinsiyetini ben 12 +5 te özelde ögrenmştim ekstra özele gidiyorum hem eşimde girsin diye tahlilleri 9 eylülde yapıyorum❤
gencanneyim Ilkanne53 Sistemde girseniz dahi randevu gözükmüyor sanırım. Ben kaç defa baktım ararken gözükmüyordu. Bence hemen arayın 182yi şu an belki kaldıysa yer alırsınız.