Neslihand Ay bugün neredeyse belime kadar olan saçlarımı omuz hizamda kestirdim nasil hafifledim anlatamam boyaliydi bir de saç açmak mahvediyordu resmen beni😄
busra1997alpaslan2021 Neslihand ay kaç haftaliksin bana kestirme diyorlar benim saçlarım uzamazken uzadilar eşimde çok istiyor omuzdan biraz daha enseye yakın çok yakışır dedi bende kestircem ya
Halimea Neslihand bende kestşrdim 5 ay falan oluyo saçlarım aşırı dökülüyodu kullakmeme kadar kestirdim
inva Neslihand hayırlı olsun yaz sıcaklarında ferahlamışsınızdır☺️ Hamilelikte saçlarınız dökülüyormu acaba benim normalde çeksem elime tel gelmezdi şimdi aşırı dökülüyor hormonlardan sanırım herkestemi böyle oluyor
Neslihand busra1997alpaslan2021 4 aylık olduk valla çok rahatladım ben karmakarışık oluyordu boya olduğu için eşim de çok begendi vala bende öyle iyiki kestirdim dedimm😍😄
Gzmm14 busra1997alpaslan2021 Bende 7 aylık hamileyim valla kestirdim ya. Batıl inanç tamamen çok rahatlıyorsunuz kestirin bence 😅
Neslihand inva aslında hamilelikte saclar daha iyi olur dökülüyorsa dökülmez parlak olur vs ama bu kişiden kişiye de değişir bence benim cok cok dokuluyordu hamilelikten önce de öyle idi