GamzeCan Kızlar daha 5. Haftam ama karnımda şişkinlik var yakıştırmıorum kendime hic bisey sizde de öyle oldu mu hemen fark etti mi böyle🤦🏻♀️
Baharharman GamzeCan karnin sismesi gazdan olabilir yemegine dikkat et hormonlarin degisiyor boyle hissetmen normal bence
Elanaz GamzeCan Olabilir ben 18 haftalık hamileyim, 5,6,7. Haftalarda çok kötü bir gaz şişkinliğim ve kabızlığım vardı. O haftalardaki göbeğimle şimdiki aynı🤣
Esss GamzeCan benim de ole olmustu hemen karnim cikmisti. Suan 4 aylik hamileyim. Diger hamislere gore karnim baya iyi. Meraketme yemenle alaksi yok canim:)
Tusem Gaz ilk zaman cok olur ılk zamanlar sureklı gaz çıkarırsın. minnoş 12. Haftada anca yerleşiyo canım o daha suan döllendı ve sana tutunma cabasında hayırlı olsun yemenı ıcmenı kısıtlama cok :)
Tusem GamzeCan iç karnın kucukse hemen çıkar zaten canm kese olusmustur tabıkıde en guzel anların bol bol yat dınlen 😌
GamzeCan Elanaz iyi o zaman böyle kalıcaksam sorun yook 😂 eşimde ne alsam büyük al büyük al diyo gördü göbeğimin cıktığını onunda gözü korktu😂
Mucizeveannesi GamzeCan ilk iki ay şişkinlik oldu sonra geçti normal bence benim 3 .ayndan sonra büyümeye başladı