Redpepper Kararsız kaldım sizce hangisi ? Rose gold siyah olan için rose yerleri kararır dedi satıcı🙄 ama sanki onu daha çok beğendim. Bir de oğlum olacak, çok mu süslü durur acaba kafamda deli sorular 😂
Dilekcnkn Redpepper Siyah daha iyi bence yaa çünkü leke falan oluyor gerçekten ben travel aldım dolaptan aldım zaten seçim şansım yoktu fazla kahverengi renginde allahtan yıkanabiliyor bence sende siyah al 😊😊
kcnr Redpepper bende şurda beklim 😂🤭bende bundan almayı düşünüyorum nereden alacaksnz mağazada ne kadar dediler
ecemsmom Redpepper siyah olan daha iyi duruyor ama rose gold yerler kararınca hoşuna gitmez daha o yüzden diğerini tercih edebilirsin ☺️
Redpepper kcnr ben gürkan bebede baktım ordan alıcam, tam fiyat konuşmadık ama 3700 demişti pazarlık daha yapmadık
Limonveannesii Redpepper muhtemelen en çok tercih edilen renk siyah rose gold olan renktir ve satıcı satılmayan rengi övmek istemiştir çünkü diğer renk kendi kendini zaten satar ama gri leke tutma açısından kadınlar tarafından tercih edilmeme sebebidir bundan ötürü diğer renk kötülemeye gidilmiştir aklınızda bulunsun Not:satış danışmanlığı tecrübem ile sabit bu söylediklerim bizlere seminer de verilen önemli bilgilerdendi.
Redpepper Limonveannesii çok mantıklı 😂 rose kısımları kararma olayı doğrumudur acaba ya kafam çok karıştı eğer öyle olursa da üzücü olur ama dedikleriniz de çok doğru geldi
kcnr Redpepper internete trendyolda 3500 falan aynı adamın ürünü ayağına kadar gidebiliyorsan biraz daha uyguna çekmeye çalış bende int ğzerinden iletişime geçtim ben alsam akrgosu faln 3500 den aşağı düşmezde sana bişryler yapar belki
ecemsmom Redpepper evet kararıyorsa tercih etme bence kötü durur yA da başka bir araba bakabilirsin benzeri çok
Redpepper Limonveannesii ben öyle düşünüp doğru söylediğine kanaat getirmiştim o yüzden ters mantık yaptım yani, diyorsunuzki rose goldu al
Elif_Eda Redpepper Kız siyah daha çok kir gösteriyor 😄 Üstü tozlansın birşey dökülsün hemen gösteriyor sağolsun
Redpepper Elif_Eda tozu gösteriyor evet ama kiri göstermiyo en azından şu tentesi falan yıkanmıyor 🙄 hiç karar veremedim yaw nolacak böyle 😂
Elif_Eda Redpepper Aa tentesi falan çıkmıyor mu bazılarının çıkıyor ben öyle olanlardan sandım valla canım bilmiyorum ki hangisini istyorsan onu al 😅 temizliğini normal nemli bir bezle yaparsın