Ozgull11 Kızlar selamlar istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum ben 19 haftalık hamileyim ve detaylı ultrason için hastane önerisi olan yada bilgisi olan var mı buraya yeni taşındığım için hastane bilgim yok yardımcı olmanızı rica ederim
Ozlemflz Ozgull11 devlet hastanesinde randevu alınmıyor maalesef. Özel de yapmak isterseniz örnek tıp da 330 TL mükemmel bi doktor. Tavsiye ederim.
Petula Ozgull11 devletten kadin dogum bolumune randevu alin sizi doktor yonlendiricektir birde tuzla dewlete yakinsaniz sertac serceye gidin mutlaka
Hellili Ozgull11 ayy aynen ben de aynı dertten muzdaribim ikiz oldugunu söyleyince direkt iki katına çıkarıyorlar fiyatı ben de avrupa yakasındayım hala bulamadım bi hastane
Twinsss Ozgull11 aynen bende. Ama direk alınmıyor. Önce kadın doğuma aldım ben ona yönlendirmesini isteyeceğim. Hastane olarak gelişmiş bir hastaneyi seçmenizde fayda var. Bir de doktorunuz devlet hastanesi ve doktor önerisi de yapar bir de ona sorun bence. Benim doktorum önerdi ona yaptıracağım.
Ozgull11 Hellili ben avrupa yakasında oturuyordum evlenince anadolu yakasına geldim avrupa yakasında başakşehir çam ve sakura hastanesi şehir hastanesidir ben oradan da randevu almaya çalışıyorum