yuvamerve17 Merhaba 37+6 dayım bugün kontrol vardı. Geçen hafta sezeryan istedigimi söyledim doktora. bu haftaya geldik sadece 34 sonunda bi kere bağladılar oda hareket etmiyor diye gitmiştim. Bidaha hiç bağlamadı acaba sezeryan istedigim için mi bağlamıyorlar.
[silindi] yuvamerve17 ne alaka canim benim ikincim de sezeryan 34 haftadan veri nst aliyo doktorum mutlaka yarin randuvum var yarinda alir eminim ilk dogumumdada ole son gune kadar hep bagladi doktorum nstye
Lulemom yuvamerve17 bende sezaryen olcam ama 38 de hareketten emin değilim diye bağlan demişti. Öncesinde bağlanmicam mi diye sorduğumda da hareketleri iyiyse eminsen ve ağrın sızın bişiyin yoksa nst ye gerek yok dedi. Bi 38 de bağlandım bide doğumdan 2 gün önce tahlil vermeye gittiğimde bağlancam.
zehranurr yuvamerve17 sezaryenle alakası yok ki bunun. Bebeğin kalp atışını ve senin sancını takip etmek için artık her kontrolde nst yapması lazım. Bugün ilk defa girdim bende ikizlere zorunlu sezaryen olacağım ebe bundan sonra her kontrolünde nst yapıcaz tok karna gelmeye dikkat et dedi.
02112017 yuvamerve17 bende 35 de nstye girdim 36 da bir daha nts ye gireceğim sonra da sezeryan yapacak canım bence girmekte fayda var ya doktorunu ara istersen girmek istediğini söyle unutmuş da olabilir demeyi
Pey Benimde pazartesi sezeryan olacak, sadece bu çarşamba 37+3 nst bir bakalım dedi. Onuda ben sorduğum için, heralde normal doğum düşünenlere daha sık yapılıyor 😬
yuvamerve17 zehranurr bilmiyorum sadece 1 defa hareketi az diye aramıştım çağırdı bağladı hemen. Ama ondan sonra bir sıkıntım ağrım vs olmadı kasılmam falan ondan mı acaba
Asyadilan1 yuvamerve17 doktora göre değişiyor sanırım 28 ağustosa doğum tarihini belirledik ama bu hafta tekrar gidicem doktorum kendisi dedi hatta… Nst bebeğin kalp ritmi için önemli sonuçta