Peri6606 Arkadaşlar 33 haftalık olduk kaburgalarım , göğüs kafesim çok ağrıyo nefes alırken falan çok zorlanıyorum sizde oldu mu öyle şeyler 😞
[silindi] Peri6606 bende cok oldu cnm hatta bazen mide bulantisi gaz givi biseyde yapiyo cok normal dedi doktor ilaclarimdan oldugunu anladim saatlerini degistirdim duzeldi
Dilekcnkn Peri6606 31 haftalığım 29 haftadan beri aynı valla sinirlerim bozuldu yatamıyorumda zaten hiç sevmedim yani bu ayı
Peri6606 [silindi] bende gaz çok var ama ilaç saatim hep akşam 10dan sonra idi . Saatini bi değiştireyim
Peri6606 2prens1prensesannesi7 bende öyleyim bi 10 dk enerji patlaması sonra bi bakıyorum üzerimden tır geçmiş gibi .
[silindi] Peri6606 aynen cnm ilac saati degistir anca oyle duzeldim kalpnkrizi geciriyorum sanmistim 2 gun boyunca madem carpinti yapiyomus
Dilekcnkn Peri6606 Valla bende bilmiyorum uzanıyorum ama yok yani bu sefer hiç nefes alamıyorum yürümüyorumda zaten öyle evin içinde dolaşınca bile tıkanıyorum çarşamba kontrole gideceğim bakalım doktora bir sorayım spor falan mı yapsam ne yapsam bilemedim