Mom9272 Merhaba hanımlar ilk gebeliğimdede bu problem vardı baharatlı veya meyve tarzı şeyler yediğimde dilimde yanma oluyor bu durumu hiç çözemedim acaba bu problemi yaşayan varmı?
PrensesAnnesiii31 Mom9272 benimde gebeliğimde olmuştu ekşi yediğim zaman da oluyordu böğürtlen reçeli yedim her gün biraz ağzımda tuttum hemen yutmadim belli bir süre sonra geçti inşallah seninki de geçer 🙏🏻
Tugce1803 Mom9272 Ya o değil de ben seni hatırlıyorum🙈Senin bebe kaç aylık bu kaç haftalık❤️Şimdikini nasıl öğrendin bana da Bi yardımcı ol 😂
Tugce1803 Mom9272 Maşallah❤️Oğlumla aralarında 5 ay var benim oğlan da 8 aylık oldu☺️Reglim de 13 gün gecikti bugün test yaptım negatif. Doktorlarla konuştum idrar değil kan testi yaptırın diyolar. Bende bişey olmadığı için yaptırıyorum ortada kaldım öyle🙈
Mom9272 Tugce1803 Allah bağışlasın canım bayağıda geçmiş aslında çıkardı ama belki mevsimsel bir gecikmedir
Tugce1803 Mom9272 Hiç bu kadar gecikmem🤷🏻♀️Dün regl sancıları geldi aslında çarşı, pazar, market derken akşam anca eve dönebildim eve gelince de regl sancılarım geldi ah oluyorum dedim sonra geçti olmadım🤷🏻♀️
Tugce1803 Mom9272 Burda da Bi kadın yazdı 15 gün geciktim testte çıkmadı. Hastaneye gittim 68 değerle öğrendim şimdi 26 haftalık hamileyim diye o öyle deyince hepten karıştım ben🙈