muzicemsu Ozlemmirza anlamıyorum kzuum ama hemşire olanlar var burda posta ekle istersen cevap verirler
darkparadise Lökosit yüksek çıkmış idrar yolu enfeksiyonu var bol bol su için doktorda ilaç yazar geçer
nursaritas Ozlemmirza idrarda bakteri çıkmış bende de olmuştu 36. Haftada Cec 500 kullandım ama etkili olmadı monurol şase etkili oldu en kısa zamanda doktora gösterin sağlık ocağı bile olsa suyun patlamasına neden olabilir dedi benim doktorum
Ozlemmirza nursaritas hepinize çok tşk ederim. Akşam hemen gittim. İdrar da enfeksiyon çıktığı için üromisin verdi tek kullanımlık gece içtim uyudum bakalım etkili olacak mı
nursaritas Ozlemmirza Monurol ile eş değer etkili olur hiç merak etme bir hafta sonra tekrar idrar tahlili yaptırmanı öneririm garantiye al :)
Ozlemmirza nursaritas aynen perşembe günü sağlık ocağı çağırdı . İdrar tahlili vermek için olmazsa orda verip öğrenirim
Kvsraykt Ozlemmirza Lökosit yüksek ama benimde sadece o yüksek çıkınca bol su iç diyor doktorum enfeksiyon daha fazla belirti gösteriyor
Ozlemmirza Kvsraykt ama tek kullanımlık şase verildi içtim artk. Su da aşırı tüketen biriyim zaten ben.nasıl oldu anlamadım