Meryemoz muzicemsu bende boyleyim suan ve hep sabah bulanirdi diger hamileliklerimde bu boyle degisik geldi bana da 🙂
muzicemsu muzicemsu bide yoğurt zorla yiyorum yiyemiyorum ağzıma aldığım anda midem bulanıyor zor yutuyorum
Ayguns muzicemsu doktorunuza prilam bulantı hapını yazdırın kullanın isterseniz. Akşamları 2 tane içiliyor o sizi baya rahatlatır . Benim şuan tek yaşama kaynağım prilam 😅
mor_menekse1 muzicemsu benimde şuan midem ağzımda ya hep bir hisss çıkarmamaya çalşyorum 🙄🤷♀️🤦♀️🤦♀️
muzicemsu mor_menekse1 yok çıkarma bende yok sadece bulantı var ama herkes sabah uyanınca olur demislerdi .bizde tam tersi
muzicemsu Prenstalha benim tüp bebek saabh folik asit cosaspirin günde 4 kez progesteron alıyorum ,ayrıca kan ve demir eksikligi icind eilac başlanacak birde triod için daha ona sıra kalmıyor ki
sedefyarsii1 Kızlar benimde mide bulantım çok çok fazlaydı prilam ve dramamine kullanıyordum yine oluyodu ama dayanılmıcak gibi değildi ilaçlar iyi geliyodu zaten 13. Haftaya girince kendiliğinden azaldı 15-16. Haftalarda tamamen bitmişti