Ozgeegltkn 13 haftalık hamileyim. Az önce göbeğimde hareket hissettim 🙄 Erken biliyorum ama benim gibi olan var mı?
Mariaisa Ozgeegltkn bence erken değil bende ilk gebeliğimde o haftalarda hissettim ve bebek hareketiydi karnımda yılan dolaşıyormuş gibi 😂 doktorum bebek olduğunu söyledi . Ve korkutmak gibi olmasın oğlum hiç yerinde durmaz 🙄🙄🙄 karnımda nasılsa doğdu hala öyle
Minikus Ozgeegltkn geçen gün bende hissettim uzanmıştım bi an da segrime hissettim karnimda gazdır diyorlar ama gaz segrimez herhalde 😆
Ozgeegltkn Hicrandgndmr Hicrandgndmr Evet sırtüstü yatarken seğirme şeklinde oldu. 5-10 saniye arası sürdü 😂 Bebek hareketimi, gaz mı acaba? Ama ilk defa böyle bir şey hissettim.
Sirvanaydiner Ozgeegltkn canım benim 16.haftam bitiyo hala hareketlerini hissedemedim geçenlerde hissettim sandım doktora sordum bağırsak hareketim veya gaz olduğunu daha erken olduğunu söyledi💁🏼♀️
Ozgeegltkn Sirvanaydiner Senin emin olacağın zaman ha geldi ha gelecek amaaa 💕 İnşallah hissedersin bir an önce 🙏
Sirvanaydiner Ozgeegltkn seninde gelicek bebeğim😍 Yani ben hala doktora ısrarla hareketiydi diyorum ama inanmıyo 😂 Dur bi kaç hafta sonra hissedersem nasıl bişey olduğundan bahsedicem😂 Amaan Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde 🙏🏼
Hicrandgndmr Sirvanaydiner valka benimki de erkek ultrasonda en son ayakları havada kafa aşağıdaydı. Sakinleşmesi için baya bekledik😂 benimki de çook yaramaz 😂
Sirvanaydiner Mariaisa şuan çok ilginç evet benimde erkek ve erkek bebekler çok çabuk canlanırmış doğru ama kime sorduysam o haftalarda imkansız diyip benimle dalga geçiyo😂 eğer öyleyse benim oğlanda maşaaallah anası gibi hiç yerinde durmuyo🙃🙃
Hicrandgndmr Mariaisa öyle demeseydin keşke 😂😂😂 her hafta başka şekilde görüyoruz oğlumu karnımda. Sakinleşsin diye bekliyoruz belli müddet 😂😂
Ozgeegltkn Sirvanaydiner Benim cinsiyet belli değil. Aslında belli olur demişti doktor ama onun için gitmeyeceğim. Rutin kontrolde öğrenirim, ağustosun ilk haftası 🤗
Sirvanaydiner Ozgeegltkn evet benim cinsiyet belli ama ikili testte farketmişti doktor geçen tekrar gittim kesin erkek dedi🙈
Sirvanaydiner Hicrandgndmr biz yandık o zaman 😂😂 Benimkide ultrasonu fark edince el kaldırmıştı. Nasıl güzel şeyler bee❤️
Mariaisa Hicrandgndmr valla canım ben çok çektim kolikr bebekti allah size çektirmesin. İkinciye hamileyim ödüm kopuyor 😬😬😬